Ingen stress

Härligt med en dag utan stress.
Har haft föreläsning, lucnhat på kåren, och spatserat på staden.
Kom hem vid 6, insåg att jag aldrig hade bokat någon tvätttid, tog snabbaste tvättiden och panik tvättade.
Dammsög och städade lägenheten, packade, betalde räkningen, och beställde kurslitteratur.

I morgon vaknas det Värnamo, och jag tror det kan bli stökigt i morgon.
Jag saknar trotts allt er mina älskade vänner.
Men jag saknar inte Värnamo.

Vi ses nog i helgen, kanske.

Run bitch run

Yo!
Har precis duschat och ätit. Jag har nämligen varit ute och sprungit med min käre granne, och en kompis till honom.
Sträckan vi sprang var på cirka 3 km, och ligger typ en kvart från min lägenhet om man går. Så först gick vi alltså dit, och sen kom vi fram till "Rocklunda" som det så fint heter. Där fanns det massor med olika spår, i olika terränger ute i skogen då såklart.
Vi körde på i ganska lagom tempo, och jag hade inga problem med att hänga på. Det kan ju ifos bero på att jag alltid mer bli pepp när man springer i grupp, men ja.
Det var jävligt givande iaf, så nästa vecka ska jag troligen ge mig ut dit själv.

Hursomhelst, jag struntade alltså i volleybollen idag för att springa. Nu ska jag istället skriva klart resten av eximinationsuppgiften och chilla lite. Ikväll kommer Rick hit, så det gäller att vara klar med arbetet tills dess.

Frid

The cure

Eximinationsuppgift utvecklas till det bättre.
Satt i cirkus en timme i min hall, för att tränga bort alla tankar som annars kan ploppa lite överallt i lägenheten. Men ja jag har väll börjat få rätsida på det hela, någorlunda i alla fall.

Känns som jag ordbajsar som aldrig förr och att jag nämner så orelevanta grejer att jag borde dö.

Har dock hittat motivationen igen, och det tacka vare en dusch, jordgbubbste och The Cure.


Galet värre

I morgon ska jag ge mig ut på djupt vatten, ska ut och springa med min granne Markus.
Min kondis är i botten, men det ska bli  intressant, mycket intressant.

I morgon ska jag även skriva ut biljetter. Det ni.

Hej

Just nu:

Dricker jordgubbste och äter mackor. Har chillat hela dagen, eller jag har iofs haft seminarie idag men endå.
Har mest ätit sushi känns det som.

Snart ska jag tala med Viktoria, och plugga röven av mig. Halva arbetet ska jag göra klart ikväll. 00.00 it's. Men innan dess samtal med Viktoria som sagt.


Puss


Morgonstund, har Müsli i mun

Vaknade som vanligt vid klockan 9 i morse trotts att jag har sovmorgon.
Och jag vet att ni ställer er frågan "varför i helvete stiger man upp så tidigt om man man har chansen att sova?" Jo för att :

Det är ett stort jävla hål i min rullgardin som läcker in ljus. Plus att rullgardinen är så ljus att det aldrig blir riktigt mörkt i mitt rum. Där har ni anledningen. (Och nej, det är inte jag som tagit sönder den, det var så när jag flyttade in)

Så ja, därför kliver jag upp så tidigt, och försöker mig på att plugga dagen till ära. Vilket nog kommer gå kalas.
När jag inte pluggar så äter jag, ja ibland lagad mat. Men annars äter jag "tropisk Müsli". Tro ni inte på mig kan ni ju lyssna på detta sms jag fick i morse " Fått nåt gjort, eller bara ätit Müsli?".
Just precis, jag fick inget gjort. Jag åt bara müsli mest hela dagen igår

Du jag och solen

Ännu en gång lyckas Simon att levera. Jag vet att ni från byggden tycker att han är dålig. Men det gör dessvärre inte jag. Synd om er.
Jag dör lite varje gång jag hör denna. SJUKT BRA!


Alla andra kan dra åt helvete

Folk kan säga så jävla mycket, tro så jävla mycket, undra så jävla mycket.
Men det viktigaste är vad du själv vet, vem du själv är och vad du själv tänker.

Alla andra kan dra åt helvete.


Bring iiittt baaack

Jaha så sitter man här ännu en gång.
Gårdagen var väll intressant, vi kom aldrig in på Pluto för kön var förjävla lång. Så vi gav upp.
Jag Lisa, Linnea och hennes pojkvän drog till ett väldigt lustigt ställe vid namn "Å". Shyst musik var det, men väldigt konstigt upplägg med soffor på dansgolvet osv. Ja dit drar jag gärna någon mer gång.

Kvällen slutade sedan med att vi drog till Linnea, där jag blev påtvingad äckligt rödvin, och ja sen kom Rick.

Nu sitter jag då här, har missat min tvättid idag så jag får leva i white trash kläder resten av veckan? Aa eller kanske inte. Har i alla fall handlat, så snart ska jag laga mat, och därefter ska jag börja skriva på pedagogiken.

Hell yaaah

1 månad

Dagen har hitills varit ganska intetsägande.
Var på stan i en timme och köpte en ny kofta osv.
Det roligaste som hänt var att på vägen hem cyklade det förbi en unge på enhjulning. Var nära på att skratta ihjäl mig. Men fick kväva skratten istället.

Ja och nu ska jag plugga lite. Vad annars ska jag göra liksom?
Ikväll vaknas det festligheter, eller i alla fall krogrunda med några tjejer från klassen.

Och ja för er som är omedvetena om det, så har jag bott i V-ås i exakt en månad nu. Och jag älskar det. Att flytta från värnamo är det bästa som hänt mig.

HÖRS


Are u ready to get drunk?

Trött och lagom seg skulle jag gå in i mitt hus.
Då möts jag av min utbytesstudents granne , som står ute och röker.
Jag hälsar glatt, och fokuserar på att ta mig in i huset.
Då får jag den spontana frågan "Heey we're having a dinner in the kitchen, do you want to join ous?".
Min spontana tanke är "Jaha ja, om alla i korridoren ska ha fest, bör jag väll vara med för att inte vara en enstörning". Så självklart så svarade jag med "aaa yeaah sure"
Min granne blev då riktigt exalterad, men jag tänkte inte mycket på det. Gick till köket för att dumpa min filmjölk, och bröd, då jag ,möts av en annan utbytesstudenten, samt ett kök i total kaos.

Där någonstans inser jag att "faan jag orkar inte vara social med helt nya människor, prata engelska och göra mig till, inte nu, inte i detta skabbiga läge"

Så det jag gör är att jag flyr till mitt rum. Väntar på att min granne ska knacka på, vilket han självklar gör.
Ville döda mig själv när han ba " aaah are u ready", (och så tror jag han sa "are u ready to get drunk", men jag är inte säker)

Hur ful känner man sig inte när man ba "Aaah sorry I have to study, but mabe some other time".


Lökig

Är ganska lökig dagen till ära, tvättade aldrig bort sminket från igår. Det stinker gammal andedräkt i lägenheten, och mitt hår är ganska flötigt.
Därför försöker jag fresha upp mig lite, vädra lägenheten och försöker se någorlunda anständig ut.

Snart ska jag iväg med bussen, till min kära Theese, för att äta godis, och plugga. Känner att jag borde ta tag i mitt pluggande lite mer än vad jag gör just nu. Så jag ska skärpa till mig lite. Men det roliga med att jag just poängterar att jag ska åka buss, är för att jag aldrig har gjort det i V-ås ännu. Så det lär väll bli en upplevelse. Eheheh...

Hursomhelst, trotts en lökig dag. Så är denna dagen ganska fin. Somliga personer är dessutom lite finare än andra, så det är kanske därför jag är så glad.'

Nuuu ska jag laga. Så vi hörs kvinnor.

Utvecklande daaag

Hej!
Idag känner mig levande, eller ja mer levande och duktig än resten av veckan.
Hade föreläsning idag på morgonen i pedagogik, och herre min jesus vad jag älskar det.
Vår föreläsare är ganska ung, och möjligen ganska flummig, men jag älskar det endå. Älskar sättet han lägger upp allt på, alla tankar, reflektioner, och nya tankar han ger upphov till. Det gör att tiden går sjukt mycket snabbare, plus att man faktiskt lär sig något och har KUL. 

   Sen har jag även träffat Frida, snackat lite, fikat lite. Gått på en "studietekniks föreläsning/kurs", som jag inte kommer fortsätta med. (Det gav liksom ingenting)

Dammsugit har jag även gjort, och pratat med Nicko Picko på telefon. Men annarsssss sååå....
Ja jag ska läsa lite pedaogogik ikväll, bara för att min föreläsare peppar mig till det. Heheh...

Och sen, ja sen kommer geten hit. :)

Trött, död

Tror aldrig jag har varit såhär trött i hela mitt liv.
Duschade iofs precis, så jag är väll någorlunda på G nu.
Dock hatar jag mig själv, för jag ska hoppa volleybollträningen ikväll, och jag lovade ju kyle att jag skulle komma. Ush och fy för mig.

I alla fall, ska skriva klart arbetet någon jävla gång, har endast några meningar kvar. Men endå. Jag måste sluta vara så jävla slö. Har planer på att gå och lägga mig runt klockan tio ikväll, eftersom jag inte sovit ordentligt på hela veckan. ILLA.

P.S funderar på hur coolt det vore att tatuera in talet 18 någonstans på kroppen. Känner att just det talet betyder ganska mycket för mig, såå hmm...

Time will tell

Hmm är trött som ett helvete. Ska skriva klart min eximinationsuppgift innan klockan sex. Eller ja det är i alla fall planen.
Vid sex ska jag ta mig fan fixa alla små fel, och sen jävla ska jag spela volleyboll.

I morgon är det den "fruktade torsdagen", så vi får väll se hur jävla lajjt det blir. I morgon ska jag iaf fika med Frida, städa och plugga lite inför den nya uppgiften.

Helgen står öppen för förslag, blir det fest, blir det john-dahlbäck kväll, blir det film, blir det therese i bare, eller tröstätande. Ingen vet.


Koffeinkick, och pluggande

Hallå gott folk.
Sitter för tillfället och skriver på andra uppgiften i min psykologi inlämmning. Det är riktigt drygt, eftersom det känns som allt jag skriver blir riktigt töntigt. Men det är bara att skriva och se glad ut. Ska sitta med den tills sex, sju tiden och sen kommer Rick hit en vända. Så jag får skriva klart resten i morgon. Oavsett hur mycket jag får gjort idag.

Idag har jag egentligen inte gjort sådär överdrivet spännande saker. Jo jag var visserligen varit på lunch med Lisa idag, och hade jättetrevligt. Fick värsta koffeinkicken av kaffet inne på chicko så att jag inte kunde kontrollera mitt flumm. Plus att jag började skaka i hela kroppen. Riktigt stört.
Ja, sen gick vi runt på stan en svänga, letade efter JC.s nya butik men det var ju omöjligt att hitta. Så istället drog vi och luktade på parfym, och resultatet blev att jag numera stinker gammal kärring. Så ja dagen har varit bra.


deutsche volleyballe

Så nu är jag precis hemkommen från träningen.
Idag var det faktiskt riktigt roligt att spela. Vi började med att spela två och två, och då hamnade jag med den ena tysken som jag var med förra gången. Kyle heter han och är faktiskt ganska trevlig.
Hursomhelst, vi körde på jag och Kyle, mot några andra och det var sjukt kul eftersom spelet bara flöt på och levde livet. Blev tillochmed svettig, och det mina vänner var det år och dar sedan jag blev. Riktigt riktigt härligt!

Mot slutet körde vi 5 mot 5 blandade, och det var också riktigt kul. Nu känns det faktiskt ganska bra eftersom jag kommit in i det hela. Visst känner man sig aslajj i vissa situationer, men jag orkar inte bry mig!

Nu ska jag hoppa in i duschen, efter det skriva klart första uppgiften av eximinationsuppgiften. Sen är det tack och adjö för denna dagen!


Frysta grönsaker <3

Trotts omständigheterna är jag endå ganska glad idag.
Lagade en supergod middag idag, med lax frysta grönsaker och boulgur. Ja herre min gud vad gott det var. Har dessutom insett att frysta grönsaker är ganska jävla underskattat. Den frysta grönsak himmlen har infunnit sig i mitt studenthem and I LOVE IT!

Nu ska jag snart byta om, sen ska jag iväg och spela volleyboll med skolan.
Sen ikväll ska jag skriva det sista på mitt arbete, och därefter sova! Fy vad skönt!

I morgon ska jag luncha med Lisa, och kanske ränna lite på stan, köpa lite kläder kanske.
Har jag turen med mig kanske jag träffar någon annan sen med, men vad vet man.

Time will tell.


Fan ta dem

Sveriges framtid - blå = dåligt.
Missade hela valgrejen igår, och blev så jävla illa tillmods när jag såg vad som hade hänt.
SD i riksdagen - fy fan.

Hade inte varit för somliga saker hade jag klätt mig i svart idag, och troligen varit bitter.
Men ja, jag är mest less på att det finns människor som inte kan förstå att alla är olika.

Fan ta dem.


Clean that kitchen for me babe!

Det är min städvecka för det gemensamma köket i min korridor nu.
Det innebär att jag ska dammsuga, skura golvet, gå ut med soporna, samt torka av alla köksluckor och bänkar.
Tänk er då hur det ser ut just nu, ingrodd smuts, och mattfett, äckliga överfulla påsar med matrester (som jag fick kväljningar av att tömma).

Ja just precis, jag ska nu ta tag i det hela och städa som en jävel. Efter det ska jag laga lite mat (pasta och ketchup), och blir det lite mer plugg.

Ikväll blir det valvaka...heheh


What did you say?

Tvättdag, har skrivit två meningar på mitt eximinationsuppgift...hm jag borde skämmas.
Aja snart kommer Therese och så ska vi diskutera den andra uppgiften.

Utöver det: Jävlar i mig.
Denna låten är så grym!!


Dagsläges rapporten

Jag är asseg idag.
Har gått runt i en jävla dimma, och stunkit gammal äckel hela dagen.
Gick och handlade mjölk och nödvändigheter på stan iförd min 80-tals jacka och kängor, kände mig jävligt trashig.
Har ätit, sovit i helt ojämnt tempo, och ätit utan att vara hungrig.
Så ja, jag har varit lökig idag. onekligen.

heheh och gällande övriga saker och företeelser får ni höra av er till mig om ni vill veta mer om.
För ibland händer saker på en gång, tydligen.

I morgon ska jag iaf tvätta, träffa Therese och plugga. Sweet!

Vi hörs!


:p

Alltså ja... ibland sker oberäknliga saker.
Ibland är det komplicerat. Och så vare det så på riktigt ;pP:pP;P,Ppp


HEJ GUUUUMMAN nej tack

För det första så kommer jag aldrig kommentera tillbaka till dem som skriver "fiiin blogg du har gumman". Nä just precis. För jag tycker inte ens själv att min blogg är "fin", och sen tänker jag endå inte kolla på några andra bloggar än mina vänners. SÅATTE!

Just nu taggar jag lite med M.I.A medans jag inväntar männen hitkommst, typ.
Det blir Rick, Philip och jag ikväll, en någorlunda flummig kombination, men det ska bli bra. JÄVLIGT BRA! Målet är att ta oss till Silk och träffa Therese när hon jobbbar. Eller något, vad vet jag. Hit kommer det iaf... SNART

Seghetens tid

Hmmm
Idag har det varit en riktigt seg dag, vaknade som vanlgt vid klockan 9 (trotts att jag har sovmorgon).
Har i princip inte gjort någonting av värde idag, har segat lite, kollat på Kungarna av Tylösand på kanal5 play.
Borde egentligen plugga, men har inte gjort det heller...har istället ätit frukost, ätit "lunch" bestående av müsli och pratat lite med mina grannar. Trevligt.

Har utöver det tagit ut pengar, betalat min hyra, och handlat nudlar på snabbköpet.
Galet vad tokig jag har varit alltså.

För att liva upp stämningen ytterliggare ska jag dricka lite kaffe, duscha och kolla på ett till avsnitt av kungarna av tylösand.

Ja jag är seg idag.

ZzZzzz

Helvete vad seg jag är.
Är på riktigt helt jävla slut i huvudet.
Ska inte plugga på hela denna dagen har jag bestämt. Istället ska jag kolla på asdåliga program på tv. Sätta på mig sovkläder, och somna runt nio-tio tiden.

I morgon ska det dock bli vilt, och stökigt. OJA!

Dammsugare

Jag röstade ju aldrig igår, så nu jävla i mig ska jag hålla tummarna för att vallokalen är öppen så jag kan rösta.
Så ja, det som jag ska göra idag är alltså att rösta, ha seminarie, och hänga med Josefine när hon köper dammsugare. Spännande. Ack så spännande.


Volleybollspelande

Nu har jag precis kommit hem från min första volleybollträning med högskolan, och ja...det var något utöver det vanliga. Det var ju inte precis så att jag hade några speciella tankar om hur det skulle gå, eller hur det skulle vara. Men ja, såhär var det...

Jag slank iväg till skolan för att möta de andra människorna som skulle dit, vilket bara var jag och en till tjej som bara skulle titta på. Sen kom då vår ledare som visade oss vägen till hallen, och ja. För det första hade jag aldrig trott på att det var en idrottssal vi gick till. För salen var nämligen inbyggd i ett jävla våningshus. Så det var för det första ganska fult.

I alla fall, när vi kom dit kände jag mig som värsta mongot. För att:
1. jag var den enda som bar "volleybollklädsel", dvs shorts och knässkydd
2. Jag var den enda tjejen som pratade svenska
3. det kryllade av utbytesstudenter

Hursomhelst, när det väll skulle köras igång skulle vi självmant ställa oss i olika lag beroende på hur bra man var. Så jag gick till "advance" och kände mig någorlunda ful (eftersom jag inte spelat på aslänge)
Ja... det slutade med att jag hamnade med två stereotypiska tyska herrar, en lång smal med slibbigt hår och glasögon, och en annan lite mer hullig kille. (Ja ni kan ju tänka er).
Spelet kördes igång, vi mötte några aslånga spanjorer med en tysk tjej i laget (som förövrigt verkade vara proffs), och detta mina vänner...det var asfult.
Kände mig asdålig, för att de andra var faktiskt ganska duktiga (trotts att de inte hade grundslagen kanske). Det känndes även som jag sabbade asmycket, men mot slutet var det faktiskt väldigt kul. Eftersom jag kände mig mer säker i mitt lag, och tyskarna faktiskt pratade engelska med mig.

Som sagt ni kan ju tänka er....men jag ska faktiskt fortsätta med det här endå.
För volleyboll kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!


Check, check check

Nu känner jag mig riktigt duktig!
Jag har nästan gjort allt som jag MÅSTE göra idag.
Jag har handlat, städat lägenheten, läst igenom kurslitteraturen (någorlunda) och handlat.
Åh jag blir nästan tårögd av min egen prestation.

Det enda som återstår för mig nu är att plugga lite inför seminariet. Så nu ska jag nöta det i någon timme.
Efter det ska jag på syjuntha, tro det eller ej.


Hej och hå

Ikväll ska jag äntligen få spela volleyboll!! OH MY JESUS som jag har längtat!
Ska spela ihop med högskolan, så vi får se hur det går. Har inte allt för höga förväntingar, vet knappt om jag kommer hitta till rätt ställe heller. Det var något snack om att vi skulle ses utanför skolan, men jag fattade inte riktigt vart det var. Aja, det märker vi...

Men, idag ska jag plugga lite psykologi, dammsuga och lite så.
Hur det blir med matlagningen vet jag inte riktigt ännu dock, det ser ut som helvetet själv i köket just nu. Tror det var lite vilt i köket igår. Vaknade till vid halv ett inatt och hörde massa skratt. Orkade inte bry mig speciellt mycket, men när jag klev upp i morse så var det fullt med disk överallt.




Ångestfri dag

Äntligen en ångestfri dag!

Dagen kortfattad: psykologi föreläsning, lunch, kaffe, föreläsning av syon.
Häng hemma hos mig, fönstershoppanden med Therese, David och Rick, und dann lite mer kaffe!

Men nu: macka, simon norrsveden och psykologi läsning (PÅ ENGELSKA)


Chillar biffen

Exminiationsuppgift om sociologiska perspektiv. - CHECK

Har pluggat sönder och samman idag, fy helvete vad drygt det har varit.
Therese har dock varit här en stund och underhållit mig.
Nu ska jag dock leta rätt på mina tights, och dricka en kopp te.
Idag ska varva ner och ordenligt, så jag somnar snabbt. För i morgon är det heldag, plus att jag ska vara i skolan vid halv nio och skriva ut mitt arbete.

Puss på er


Strömlös

Jag har glömt att berätta för er att jag har varit utan ström på toaletten, sen i onsdags.
Idag ska jag alltså ta mig i kragen och gå till Claes Ohlsson och köpa mina älskade glödlampor.

Men ja, innan dess ska jag ordbajsa lite tills klockan 1. Hejdå

Yo

Hej gott folk.
Sitter här på mitt arsle och drygar, försöker hitta ambitionen till att skriva på mitt arbete. Okej, jag är i stort sätt klar med den första frågan, men endå. Jag pallar inte stressa ihjäl mig i morgon med det.

För att då sammanfatta dagen lite kort kan jag berätta att Therese har varit här och lånat min bok lite. Då hon inte får sina böcker förrens i morgon.
   Efter ett stunds läsande stack vi till staden där jag tog en fika, och hon åt lunch. Stället var väll egentligen inget att hänga i julgranen men det fick funka endå, en söndags eftermiddag.
Slutligen så har jag tvättat lite, bokat in en ny tvätttid och skrivit lite på arbetet då. Givetvis.

Nu sitter jag fortfarande här och drygar och önskar att motiviationen skall komma krypande. Men kommer den? nej just precis, det gör den inte.
Men men, nu ska jag verkligen försöka hitta något vettigt att skriva från boken, och sen ska jag banne mig sova!
För i morgon ska jag ta mig fan vara klar med uppgiften innan klockan 9.

PUSS!


Nice!

Det blev med ens lite mer roligare att hänga i lägenheten. Har mitt fönster mot en riktigt snygge granne! oh you've gotta love the life.

Oh my jesus!

Idag är jag tråkig

Precis som rubriken lyder: idag är jag tråkig.
Sitter och skriver på min exminationsuppgift, och försöker få ihop något bra.
Vid klockan 12 till 5 är det avslutningsmiddag men jag tänker inte gå. För jag måste verkligen skriva klart detta.
Therese kommer i alla fall hit i eftermiddag, så helt associal är jag inte, som tur är det.

Nu ska jag fortsätta skriva.

Adios amigos

Svenska för nybörjare

Det är lätt hänt att tro att man alltid ska förstå varandra när man bor i Sverige. Men tro mig det gör man inte.
Här kommer lite språklig fakta.

I kiruna säger man "Jag ids inte", vilket betyder ungefär "Jag orkar/pallar inte"

Att någon är dryg i södra Sverige innebär ju att personen i fråga är seg, och halvt efterbliven.
I norra Sverige är en dryg person : efterbliven, fast snarare skrikig, jobbig, "blond" och störig.

Slutligen vill jag även påpeka att det faktumet att vi från småland inte kan säga R, är något som folk tycker är jättekul. Istället för att säga törstig, så säger jag tydligen "tööstig". Skit kul verkligen.

Tänk på detta nästa gång!


Don't feed the dada


K.O

Hej.
Har nog aldrig varit såhär K.O i hela mitt livl. Eller jo, dagen efter den senaste tältningen så.
   I alla fall, deltog i studentolympiaden trotts världens trötthet och det var la kul. Hahah finner inte orden. Men jag hade trevligt. Fick brottas i en sådann stor sumobrottar dräkt, och ja det var intressant. Jag förlorade direkt, men ja det var ju intressant.

För övrigt har jag upptäckt efter min tid här i Västerås, hur sjukt kul det är att driva med själv, och med andra på ett helt nytt vis. Dessutom så är det alltid kul när folk drar egna slutsater av saker som verkligen är helt fel. Men det är en helt annan historia, som jag tänker spinna vidare på. Bara för att folk spekulerar så mycket.

Nu ska jag plugga!!


PUSS!




90 talet ringde, de vill ha tillbaka sin DJ

Hej mina vänner!
Igår var det som sagt sittning, och det var nog det lajjaste jag varit med om. (På ett bra sätt)
Man hann knappt äta sin mat utan att man blev tvungen att sjunga en låt och grejja. Ah herre min jesus säger jag bara. Men det var kul!

På kåren sen var det helt OK, unmgicks med trevligt folk, men musiken som spelades där var fan inte okej! Det var allt från typ värsta house, (helt ok), lite hipphop och sen var resten 90-tals musik. Hörde bland annat:

Hipphopper låten, spice girls, markoolio, och blood hound gang.
Vet inte riktigt om det funkade...

Hursomhelst, kvällen var trevlig, och saker blev "uträttade", så det var bra!

Nu ska jag snart iväg för att delta i studentolympiaden. Det känns som det kommer bli as fult och kul. Mer om det får ni höra senare!


Tack Anders!

Det är nu, när man sitter och plöjjer sig igenom kurslitteratur och lyssnar på föreläsningar, som man är tacksam över att man läste filosofi B.
Visst var filosofin B på en sjukt hög nivå, men ni ska veta var bra det var att Anders satte ribban högt. För nu kan jag äntligen använda mig av det han lärt mig!

I sökande efter logiska förklaringar

hej gott folk.
Har precis tagit en paus från mitt pluggande. Jag läser 3 kapitel på totalt 90 sidor som jag ska ha inlämmning på tisdag om. En sak vill jag dock understryka, att det jag faktiskt läser är någorlunda intressant även om texten och själv ämnet är ganska flummigt. Det handlar om sociologiska perspektiv och tänkande, så jag ska försöka plöja igenom det mesta idag eller i morgon.

I morgon ska jag på sittning med Beware, och temat på denna sittning är "den lilla röda". Hur kul är det egentligen? Alltså det som ska poängteras i detta är att jag absolut inte klär i rött för fem öre, och att jag Judit och Lisa letade efter snygga röda kläder i över 2 h på stan idag ; utan resultat! SUG PÅ DEN!
Därför ska jag vara jättetråkig i morgon, bära en svart klänning, måla mina naglar röda, ha röda trosor, och köpa ett par röda öronhängen. Crazy med andra ord.

Hursomhelst så ser jag verkligen fram emot detta, så i morgon ska jag söka efter mina öronhängen, köpa glödlampor (den på toan är sönder...), och plugga lite.

Men som sagt, det blir nog kul. Nu ska jag fortsätta att läsa lite!

PUSS!

P,s: Jag funderar på att åka till Värnamo eller Göteborg den 30 september till 2 oktober. Om någon vill ses kommer jag kanske ner. I annat fall åker jag till Göteborg. Hör av er!

Ja men hej

Nämn något som gjorde dig glad igår: Heheh...
Vad gjorde du kl. 8.00 i morse: fixade mig iordning till skolan
Vad gjorde du för 15 min sedan: pratade i telefon med min moder
Det sista du sa högt: "HEJDÅ!"
Det senaste någon sa till dig: "Ahh vi hörs hejdå" - Dajla
Vad har du druckit idag: kaffe, kaffe, mineralvatten och kaffe
Vad var det senaste du åt: hahah naturgodis pinsamt nog
Vad var det senaste du köpte: mjölk och fimjölk
Vad är det för färg på din ytterdörr: grå
Vad är det för väder hos dig nu: blå himmel :D
Godaste glassmaken: cheescake
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: verkligen inte, snarare ytlig attraktion
Sover du tungt: Hahah verkligen inte nuförtiden, är helt stressad och förvirrad
Drömmer du mardrömmar: naae inte särskilt ofta
Trivs du med ditt jobb: Har ju inget jobb just nu, men jag trivdes på tidsam iaf
Favoritklädsel: ingen aning, min jeansskjorta antar jag
Favoritlåt just nu: Fröken Sverige - Charlie
Vad ser du om du tittar till höger: ett träd, en cykel, och ett våningshus
Vad gör dig glad just nu: Hahaha, diverese saker...
Vad ska du göra härnäst: öppna sociologiboken och läsa lite
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: förvirrad, och glad
Favoritgodis: Fudge, är det enda rätta!
Kläder just nu: skjorta, och strumpbyxor
Sommarplaner: jobba? har inte direkt några planer ännu...
Hur många kuddar sover du med: en eller två
Spelar du något instrument: kan spela gitarr någorlunda
Morgon- eller nattmänniska: det variera i perioder, just nu nattmänniska
Vad är viktigast för dig: att mina vänner och familj mår bra (klyschigt jag vet, men det är sant!)
Är du kittlig: OJA!
Snarkar du: ja det händer, fast jag pratar mer i sömnen
Stjärntecken: skytt
Äckligaste insekten: Brons
Längtar du mest efter just nu: morgondagen, då äre sittning!

Nu ger jag upp!

Exminationsuppgiften är klar.
I morgon är jag någorlunda förberedd för seminiariet.
Jag är så jävla trött och slut i kroppen.

I morgon ska jag gå på stan, köpa godis, tröstäta och läsa kurslitteratur. Som jag hoppats kommer i morgon.

Godnatt!


Pluggande!

Yes people, jag studerar, studerar, och studerar lite till.
Idag började dagen med att Josefine kom hit, vi drack te och skrev lite på våra eximinationsuppgifter-
Mot lunchtid så drog vi till skolan, åt mat med några andra bävrar och fixade diverse nödvändigheter.
Runt eftermiddagen träffade vi Therese, och då gick vi tillbaka hit och diskuterade lite inför seminariet som är i morgon. Vi drack lite mer te, snackade lite till, och sedan anslöt även Philip sig till vår lilla samling.
Slutligen drog folk hem, Philip stannade lite så tjötade vi lite och sen drog även han hem.
Och nu sitter jag fan här!

Jag är helt jävla slut i huvudet, och jag vet varken ut eller in. Jag är i stort sätt klar med inlämmning men jag håller bara på och finslipar det sista lilla. jag får verkligen paaanik!
Inlämmningen ska jag skicka in senast klockan 11, och egentligen borde jag göra tusen grejer innan dess. Typ handla frukost, köpa glödlampor. YOU NAME IT!

Men nä, iställer stirrar jag mig blind på frågorna om förförståelse och vetenskapsteorier. Herre min jesus säger jag bara...


Varje gång du möter min blick

Varje gång du möter min blick, blir min värld en aning större.

Intressanta och roliga iaktagelser

Nu har jag pluggat tillräckligt för idag, och så får jag ladda inför nytt plugg i morgon.
Insåg att jag kommer ha något att göra gällande plugg ungefär i 3 veckors tid, och då snackar vi ständigt.
Ni vet sånna små uppgifter, som man ska läsa böcker inför och sedan skriva utförligt om på max 2 sidor. Ja precis, sådanna har jag i 3 veckor framför mig. En ny inlämmning varje vecka, och ett nytt seminarie varje vecka.

I morgon ska jag Therese och Josefine plugga och dricka te hemma hos mig. Det roliga är ju att ingen av oss har böckerna, men det får väll gå endå.

Något annat som är kul, är det faktummet att man ser rakt in grannarnas lägenheter, så pass mycket att man tillochmed kan utskilja färgen på ytterdörren. Det innebär alltså att de kan se lika mycket in i min lägenhet som jag kan se in i deras.

Och ja det innebar att jag såg en naken man i fönstret mittimot. Intressant.

Godnatt

Svara mig

Hur i helvete kan det stinka rök på mitt rum, när jag varken röker själv, eller har fönstret öppet?
Svara mig?


PALLAR INTE!

Fick fel jävla bok som jag behöver till min eximinations uppgift. SÅKLART!
Älskar mitt liv.
Sen har jag inte fått böckerna som behövs inför seminariet på torsdag heller, då älskar man livet ännu mer.

SUUUUUUUUUUUG.

Men lite positiv kan jag iaf vara med att mitt lag vann stadsjakten idag, vi raggade ju faktiskt med oss två styckna DALO och pizza. Hur sjukt bra är det?

Nu ska jag skriva på min eximinationsuppgift så mycket jag hinner. Vid sju kommer Therese hit så då jävla!

Men jag är inte bitter.

Apelsin inkompetens

Hahah öh...
Jag var för det första kapabel till att skala en apelsin? Kanske beror på att jag inte har skalat en ordentligt, sen typ 5 år tillbaka, men endå.
För det första fick jag ont i händerna, jag fick det under naglarna och stinker apelsin. (VILKET JAG HATAR dotften av)

Sen så blev jag alldeles kladdig, så ja vad gör man då.
Jo man går till toa och häver sig över handfatet och äter.
Kul.

Jag tror inte apelsiner är menade att ätas av mig.

Apelsiner och andra förkyldningsprocesser

Yo.
Kom nyss hem, har varit på stan idag och kollat om jag fått mina böcker. Men givetvis har jag inte fått det. Såklart. Man blir ju inte speciellt förvånad, eller så.
Men Josefine var shyst och lät mig bläddra lite i hennes, så vi gick hem till henne drack lite te och pluggade. Välbehövligt kände jag!

jag ska strax börja skriva lite på inlämmningen, men först ska jag äta lite apelsin. I vanliga fall avskyr jag apelsin, men Arash förespråkade om Apelsiner och om hur bra det är för att bli frisk. Så då var det ju givet att jag skulle köpa ett par. För min förkyldning vägrar ju som sagt att ge sig.

Så, just nu äter jag apelsin brainstormar och lyssnar på bra musik. :DD


Spring för ditt liv, för dem drar ner dig i skiten, om dem kan

Jag har blivit förkyld.
Eller vaddå blivit, jag har varit det mer eller mindre från det att jag flyttade hit.
Jag har snytit mig ungefär 20 gånger sen det att jag gick upp i morse. Hmm kul.

Ja men till saken. Jag har fått nys om en asbra låt som jag vill dela med mig av.

Nu ska jag fixa mig lite, för att sedan äta och slutligen ha seminarie. Vi hörs.


Uppdate från tvättstugan

Mitt hem ser ut som ett tvättstuga. Det hänger kläder överallt. Ja på riktigt överallt. På sängen, i duschen, på krokar i hallen, på stolar.

Idag har jag fikat med Therese som fortfarande inte fått tillbaka rösten, och vi har pluggat lite inför morgondagens seminarie. Hur det går för mig lär bli en gåta, med tanke på att jag inte fått den jävla boken som jag behöver ännu. KUUL!

Aja, nu ska jag studera lite och ta det lugnt. Men först ska jag tala med J.K!

(En parantes är ju dessutom att det manliga könet är ett konstigt påfund. Alltså ja, ibland undrar jag lite)

F.


Dagsläget är följande:

Godmorgon!
Just nu sitter jag och är asseg. Det är lite white trash varning över det hela, har helt omatchande kläder. Dvs mjukisbyxor som är skottsrutiga, och ett linne med dalahästar på. Riktigt snygg med andra ord.

Igår blev det kanske inte riktigt som det var tänkt. Det var bara 5 st rookies på grillningen, och ingen hade något att grilla. På kvällen sen så var det bara jag och Therese och Rick kvar.
Sen när vi skulle till Kåren så vart det osäkert om vi ens skulle dit för therese skulle hem, men slutligen så gick jag och Rick dit och chillade lite.

Trevligt var det iaf, men min seghet är verkligen over the top just nu.

Idag ska jag städa lite, och sen blir det plugg och fika med Therese.

/ F


Hej!

Grilling och förfest inför kåren ikväll.
Vi hörs amigos!

.

Hallå ja!
Idag har jag äntligen fått sova ut. (Det var egentligen tänkt att jag skulle kolla volleyboll vid tio, men nä)
   Igår var det som sagt festligheter på schemat.Först satt vi som sagt hos Josefine på lite "förfest", drack vin och hade almänt trevligt. Senare så sprang vi iväg till hamnen för att åka iväg med båten till "elbafesten". Då träffade vi lite folk från klassen som vi sedan hängde med resten av kvällen.
  Sjukt trevligt och kul hade jag igår, och jag känner att förkyldningen bara blivit värre, men det är sååå värt det!
Värt var det dessutom på så pass att jag hittade min musiksoulmate igår med, ush blev helt exalterad och till mig! H3heh33

Nu ska jag ta och fixa mig lite, för att senare åka iväg och "storhandla".
Det ska köpas bröd, filmjölk och nuddlar. Tunga grejer alltså.

Ikväll är det fest igen heheh ops...men va fan.

Puss!

Nu vaknas det båttur till någon ö. Inte vad jag vad som väntar mig heller. Mystiskt, och så spännande.
Det jag vet nu är att jag snrat ska till Josefine med Lisa, och sen så. Sen får vi se helt enkelt.

Sen hade varit ganska kul att se dig igen.

P.s: Nu saknar jag er mina vänner. Ganska så mycket!
Puss på er alla!

Say what?

Hej.
Här i Västerås skrattar man åt uttrycket "Chilla biffen", och tycker att småländska är en mysig dialekt.
Här finns det folk som inte dömmer en för det man gjort för 5 år sedan, och det finns folk som säger att "åh jag önskar jag skrev som dig, för du har en sånn personlig handsstil" (trotts att jag alltid fått höra att jag skriver förjävla fult).

DET NI!


Trötthetens påtaglighet

Halli hallå.
Känns som jag aldrig varit tröttare i hela mitt liv.
Har en sånn jävulsk huvudvärk, har varit på skolan tills klockan 9 ikväll.
  Hade en asflummig kväll igår, först förfest med beware och efter det premiär på kåren.
Ah herre min gud, det var så fult. Ibland kan man ju ställa sig frågan vad i helvete jag håller på med. Ibland vet jag inte ens själv, men a... skämma ut sig är väll inget nytt för mig.
   Hursomhelst så var jag hemma vid 1, och gick och la mig klockan 2. Det låter ju endå ganska lovande eller? Det kanske man borde tycka, men med tanke på att jag hade föreläsning vid 09.15 i morse var det inte lika kul.
   Kaffe har därför varit det jag levt på idag.

Resten av dagen har jag haft föreläsning om referensutformning, druckit kaffe och snackat politik med Josefine, och slutligen kollat på lite spex.

Nu ska jag snart sova, för jag är så jävla trött.

Frid

Det är sjukt bra!

Alltså galet vad sjukt bra allting börjar forma sig.
Jag älskar staden Västerås, storleken är perfekt och människorna här är jättetrevliga.
Jag älskar mitt lilla rum eftersom det bor trevliga människor här, de är lugnt, och jag har nära till allt viktigt.
   Igår var det dessutom välkommstfest med våra faddrar och det också SJUUKT trevligt. Lärde känna ganska många igår dessutom, så ja jag tror att de här tre åren kommer att bli sjukt roliga.

   Idag har jag varit på stan med Therese och sen så skulle vi ha föreläsning. Men föreläsningen var något ut över de vanliga. Det blev värsta fighten mellan två av mina klasskompisar. De slutade med att en sprang ut och skrek "såhär skulle det aldrig ha varit i USA!".
Men sedan så visade det sig att de bara var en bluff, och att dessa två har lurat oss hela tiden. De är egentligen faddrar, och allt de sagt har varit lögn. HEELT SJUKT!

Aja.
Nu ska jag börja fixa mig lite för det vaknas fest ikväll igen! Premiär för kåren ikväll! Wohoo.

Hörs!


RSS 2.0