Life's god

Livet har sina ljuva stunder. Som när tillexempel i prinicp alla på festen kör igång och dansar och skriker till "Kom igen Lena". Livet var alltså ljuvt som en sommardag ska vara igår. Jag hade riktigt trevligt.

Idag är det nya tag, efter ett glas med juicie och en kopp kaffe så är jag laddad för en ny kväll galen kväll.
Ikväll blir det vildmarksliv, dvs en repris från 2008. Eller nästan iaf. Det kommer bli stört ikväll, men förhoppningvis inte lika illa som år 2008. Men ja det ska bli stört och kul.
Nu ska jag påbörja packningen, och sen ska jag köpa lite mjukost och knäckebröd.

Vi hörs i morgon!


Grått, regningt, och festligheter

Det har regnat hela dagen. Från det att jag cyklat till jobbet iförd min volleyboll-hoodtröja till det att jag cyklat hem i samma outfit. Det känns nästan meninsglöst att fixa håret eftersom det endå kommer bli blött och skabbigt.
Men regnet är endå helt okej, så länge man jobbar. Det dystra vädret gör ju även att det blir mer okej att bära svart en sommarkväll. Så svart kör jag på ikväll!

Nu ska jag fixa iordning mig och sedan ska jag iväg på festigheter. I värnamo? Jaha jasså. Ja tydligen.
Ohs bjuder tydligen på umgänge i morgon med. Oho och regnar det i morgon ska någon dö.



Love the life

Jag är så sjukt jävla glad idag. Just nu älskar jag livet utan och innantill.
Älskar alla mina vänner, och är så tacksam att jag har så härliga människor runtomkring mig.
Det mesta flyter på, jobbet är ingen börda, dagarna rullar på och snart börjar ett nytt kapitel i mitt liv med flytten och allt.

You've got to love the life.

Just nu njuter jag bara av av livet. :DDDD

Längtar enormt till helgen, som Felix sa "i helgen ska vi bli för- störda" amen!

Livet är påtagligt

Jag anar ugglor i mossen, eller iaf att oväder är på ingång. Huvudvärken är väldigt påtaglig från ingenstans, och det enda "övernaturliga" med mig är väll just det att jag får huvudvärk när åska osv är på gång. Så oväder. Du är välkommen. Gärna i morgon när jag jobbar tack!

Idag så fikade jag med Dajlish, och flummet var lika påtaligt som min huvudvärk är just nu. Dvs extrem. Vi kom på världens fulaste och lamaste sak att genomföra i en klädaffär, som vi starkt funderar på att utföra inom kort. How fun.
Annars så har jag sysslat med att fylla på med vuxenpoäng, diskuterat huruvida jag ska göra med min hyra, skrivit på avtal med hyresbolaget, och satt in viktiga papper i mobilen. Jag menar när jag tillochmed lägger till "kvartersvärden"s telefonnummer på mobilen, då vet man att det är seriösa grejer.

Nu ska jag dock iväg och posta mitt hyreskontraktavtal.
Upp i ottan i morgon med!



Och för det får du...

Vaknade upp klockn 11 idag, och somnade klockan 0.00 igår kväll. Jag har alltså sovit 11 timmar inatt, och de mina vänner händer inte ofta. Det händer bara när jag är riktigt i behov av sömn.
   Igår blev jag förövrigt kallad för lilla flickan i meningen "åh är den lilla flickan trött :) ". Alla vet ju hur man tampas med killar som en kallar en för det om man inte har någon "kärleksrelation".
Just precis, en pungspark.

Ska snart iväg och träffa Dajla, så vi hörs senare.


Tristess

Idag har det inte hänt något särskilt intressant.
Just nu lyssnar jag på Marilyn Manson överväger att duscha (vilket jag ska), efter det bir det gitarrspelande eller liknande.



Dagens händelse

Idag har jag varit med risbullen herself hihihi, har saknat lilla iram, och jobbat då (såklart).
Under jobbet har jag lyckats med de omöjliga, dvs cutta sönder mina hörlurar till ipoden med en av "knivarna" jag använder när jag jobbar. Härligt, så köpte därför nya direkt idag efter jobbet. såatte problemet är löst.
   Övriga problem som även är lösta är mitt flyttproblem heheh. Har nu snackat med killen som bor i rummet jag ska flytta in, och vi har bestämt att jag får flytta in den 25 Augusti. GÖTT MOS! Dvs cirkus 4 veckor kvar. GALET!
Jag vet att det säkerligen är lamt att höra mitt tjat om allt fixande inför flytten, men ni måste förstå att mitt liv är ganka ohändelserikt just nu!

I morgon börjar jag klockan sex på morgon såatte...ja, det är det mest intressanta som egentligen händer, och därmed ska jag gå och lägga mig tidigt ikväll. Sova står även på schemat i morgon när jag är hemma igen. Så ja.

Adjö tillsvidare.


Det luktar seriöst här inne...

En gång på ett prov sa min risbulle, för att citera henne "det luktar seriöst här inne". Det uttrycket kan nog vara det bästa som den kvinnan någonsin sagt, eheheh. Hursomhelst kan man lugnt säga att doften av serious buisness har spridit sig som en odör runtomkring mig.
Idag har jag fixat lite vuxenpoäng, skaffat e-legitimation, ansökt om studielån och bidrag samt skaffat en seriös e-mailadress.

Mhmm nu är det på riktigt, det sista jag måste göra innan flytten osv är alltså bara att kontakta snubben som bor på rummet jag ska flytta till, och slutligen hyresvärden.
Damn det är sjukt!!!!



.

Har inget mer att säga just nu mer än att Anton Kristiansson är ett geni.


Att vara hundvakt

Yoo!
Sitter för tillfälligt vid dartorn och lyssnar på musik. Modern är på någon sammankommst någonannanstans, och här sitter alltså jag och är "hundvakt".
Det är ju "verkligen" ansträngande att vara hundvakt, då jag och Mälh har kunnat göra det mesta vi vill endå. Under dagen har vi shoppat, (jag köpte underkläder för över 800 spänn? det kostar på sig när man har mongostorlek?)
ätit äckligt god glass, gått ut med hundarna, och brännt sönder en kastrull med curry. Med andra ord det har varit en superb dag som hundvakt.

Hehehe aja...hundarna sköter sig själv, de springer nämligen lösa i trädgården och lever livet. Självfallet skäller de ju och håller på om de gått förbi "tursiter" och liknande. (Det är ju ganska givet att de "vaktar" sitt revi). Men trotts det verkar inte folk ha alla hästar hemma i stallet? Hur tänker personerna, som stannar med sina egna hundar utanför vår inhägnad och råglor, medans våra hundar skäller som galningar. Jag bara undrar vad de vill uppnå? Och sen när jag kommer ut för att checka läget, ja men då är det dags för Husse Matte och lilla Fido att gå vidare.  Moget.

Aja, nu ska jag kolla på tv/film eller liknande och äta äckligt god glass.

Sha

Hej.
Sitter för tillfället och väntar på att Mälh ska anlända, ikväll ska vi nämligen till Halmstad.
Ska ju hänga hos min moder och passa hundarna i helgen och ja då ska hon göra mig i sälskap i iaf en dag. Gött!

Har äntligen fått det bekräftat typ halvt som halvt, att jag kommer flytta i slutet av augusti, runt den 25. Dock ska jag bara snacka med personen som bor på rummet i nuläget och se när jag kan flytta, och hur mycket jag ska betala i hyra den första månaden. Superb!







.

Jag har papercuts på fingrarna, söndriga naglar, och ont i min rygg.
Snart ska jag ut och löpa en runda, och resten av kvällen ska jag lata mig bigtime.
Gött!


INTE OKEJ

Till: Pappa
Från: Mig

"Nästa gång när ni åker iväg kan ni ju iaf lämna tandkrämen hemma.
Eller kolla om det finns någon extra hemma. Barntandkrämen är inte så himla kul att använda..."

Ännu en gång, sker missödet med tandkrämen. INTE OKEJ!

Fett.

Jag river alla gamla brev och bränner upp min dagbok.
Ingenting stämmer endå allt är lögner och sagor.
River alla gamla sår bränner ut mig själv.
Öppnar upp fönstret slänger ut alla böcker och tavlor.
Skänker bort skjortan och jeansen, raderar kort på mobilen och släpper ut mitt ansikte ur fotografier.
Jag ångrar allt och inget, skorna på jag står och häller bensin i lägenheten, hela hallen brinner.
Det jag vill fly från mest är sånt jag vet men ingen annan gör, som försvinner ifall jag dör, men finns kvar till dess.
Saker jag tänkt och tyckt som jag aldrig har berättat för er själv tills dess så svettas jag ihjäl, endå är jag tyst.

Och jag ångrar allt jag sagt och allt det där jag ljög om, jag ville bara vara den jag är i dina ögon. Och lämna resten bakom mig och bli nån annan. Vara, den, du, tror, jag är.

När man har rivit ner sitt liv för många gånger, slutar man att bygga upp fasaderna igen. Och utan att ha tänkt igenom nått så slänger man sig ut igen med insidan på utsidan och väntar tills nån skjuter en.

Har aldrig tänkt igenom någonting innan jag har gjort det. Har aldrig bromsat när jag kännt att saker gått för fort sen. Jag sätter alltid allt på spel men vad spelar det för roll, när inget har nått värde längre.

Lovar aldrig mer varje gång. Men jag håller aldrig någonting, och kommer aldrig lita på mig själv någonsin. För jag har svikit allt, hur har jag hamnat här?

Jag har blivit allt jag hatar och hatar allt jag är."

- Anton Kristiansson

Köper allt som inte kan köpas för pengar

Rastlös och sliten som vanligt. Men vad gör det? I morgon har jag sovmorgon!
Snart kommer Lize hit, och jag sysselsätter mig med att lyssna på Maskinen. Eller närmare bestämt Frej Larsson.  


Strukturen

Jag har en riktigt påtaglig huvudvärk nu. Hemsk.
Ska därför ta steget och gå och lägga mig nu.
Har äntligen strukturerat upp helgen någorlunda, och efter helgens strukturer så är väl mitt liv i Västerås lite mer planerat.
Just nu kan jag säga att jag inte har någon bra koll på något alls, såatte...
struktur behövs, om någon har mall och skissker på vad som skall.

Let me know!

Godnatt


Action på jobbet

Alltså denna dagen.
Från början till slut har det varit så sjukt lajjt. xD
Redan igår kväll hamnade jag i säng jätte sent eftersom jag kom på klockan elva på kvällen "ah just det fan jag har ingen pasta till min köttfärssås som jag ska äta i morgon", så jag fick koka pasta till tjugo över elva.
Sen när jag väl la mig somnade jag aldrig ordentligt, utan jag vaknade från och till, tills klockan 2.

Sen på jobbet idag hamnade jag på en jätte stressig station så jag slet som ett djur och kännde verkligen stressen, och fick stoppa bandet cirka 3-4 gånger (vilket är pinsamt)
Sen blev det värre då jag och några andra sommarvikarier skulle lasta olika pallar med paket, då var det ju självfallet så att alla pallar skulle rasa och ha sig. Så jag sprang runt som ett litet mongo och stressade, hämtade paket, slängde och höll på. Det var riktigt action med andra ord.

Har förövrigt druckit tre koppar kaffe idag, och känner att koffeinet har varit påtagligt. Vet inte huruvida det var en fördel och nackdel i stressandet.
Hursomhelst så gick allt bra sen, och allt var chill sen. :) Så nu ska jag duscha, och leva livet!




Fan vad skönt det ska bli att flytta...

I min lilla stad där jag bor känner alla, alla.
Där hälsar folk på en fast de inte känner en, de hälsar mest för att man vet vem man är.
I min lilla stad där jag bor vet de flesta hela ens livshistoria, och alla är naiva och tror att man är samma person som man var för 10 år sen. Man kan inte förändras här. För det spelar endå ingen roll, för det är den man var som räknas. Kliver du in i en roll kan du aldrig kliva ut från den.

I min lilla stad där jag bor, ser man alltid minst en person som man på något vis kan relatera till. Det spelar ingen
roll om man ska köpa mjölk på hemköp, för det finns ALLTID någon som du vet något om.

I den här stan kan man inte heller glömma och gå vidare, eller jo. Man kan titta bort, skruva lite på sig. Fundera över "VA FAN GÖÖRU HÄR?". För kommer man tillbaka från sin flykt blir man samma person som man alltid var.
Och de människorna man någon gång haft något med, de förblir alltid "de där där människor man hade något med".

På sommaren är det värst, då kommer de flesta tillbaka, och då träffar man de där människorna man "hade något med". De där människorna man lipade över, skämdes över, de man ångrade.
Idag träffade jag 2 sådanna. Och jag skruvade på mig, låtsades vara ap-intresserad av det jag snackade med kompisen om och låtsas vara så jävla cool.

En ny stad, innebär en ny början. Då slipper man de där situationerna, att tänka på de som gjort tonårstiden så jävla bra, så jävla jobbig och allt. Så slipper man skruva på sig sådär mycket nästa gång.

Förvirringen

Älskar förvirringen som råder i mitt liv.
Fy vad jag hatar att prata i telefon med främande människor, folk fattar aldrig vad jag menar, och jag får aldrig fram allt som jag behöver förmedla xD.

Det enda jag vet från och med nu, är att jag börja att betala hyra till min lägenhet från den 1 Augusti. Däremot vet jag fortfarande inte när jag flyttar in. ÄLSKAR DET! xD

The house of the rising sun

Såg på ett "hemma"hos program", i förrgår när de var hemma hos min älskade Timo Räisänen.
Tycker då självklart att sådanna program kan vara extremt fåniga ibland, men a någorlunda intressant var det trotts allt. Hursomhelst så spelade Timo en sån jävla bra coverversion av låten "The house of the rising sun" av The Animals, att jag bara satt och gapade. Fick anöd, ville dö för det det var så jävla vackert och bra!
För att då anknyta med det jag vill ha sagt så.

1. Timo Räisänen är så jävla fantastiskt bra, och allting.
2. Min gitarr är stämnd, och försöker numera spela just den låten bara för att Timo öppnade min ögon för den fantastiska låten.
3. Det finns inget videoklipp på timos verison, men det finns en version av Bob Dylan som Timo inspererades av, som också är jävligt bra. Som jag nu ska visa.

fred


WOOOOHO!

Lyckan, den totala lyckan är påtaglig! Har alltså kirrat boendet i V-ås nu! WOOOHPA
Lyckan är påtaglig, nu ska jag bara fixa csn-grejen, och ringa till hyresvärden på måndag för vidare information.
Jag plockar vuxenpoäng nu alltså!

det dåliga vädret är här

Nu har det dåliga vädret kommit, vaknade i morse av att det small till som bara den, och utav att det spöregnade GÖTT.
Jag tycker faktiskt att det är gött när det inte är 30 grader utomhus och 36 grader inomhus, så man slipper klibba av svett. För när det är såhär runt 23 grader och det mest är kvavt och grått väder ute tillåts man ju faktiskt ha grå tjocka kläder med. (Vilket jag väntat på, ja jag längtar efter hösten)

Jag väntar även på att Sofiiiiiie ska höra av sig snarast, det blir att ta en kaffe och fika på Stigs senare idag. Superb!


Det är inte okej

Är man över 15 år gammal ska man inte strössla glassen, med strössel i olika kulörer.
NEJ NEJ NEJ. Det funkar inte, man ska inte ens ha det på sin egna tårta. NEJ NEJ NEJ.
Strössel hör till barnkalas, och möjligen på glass som köps på liseberg typ.
Men inte en sommarkväll i Juli, då ska man inte ta fram strösslet och "spexa" till det lite.

PUNKT


ÄLSKAR LIVET!

Idag älskar jag livet för att:
1. Det är helg, jag kan sova ut. (Slipper alltså stiga upp klockan tjugo i sex)
2. Jag troligen ska få träffa min kära Sofie. (Hon bor ju numera i Jönköping!)
3. Vi har massa äpplen som jag kan kränga här hemma.
4. Det är soligt väder
5. Jag och JK kunde ha kvalitetestid, och få oss ett gott skratt.
6. Gröten jag åt morse var helt okej.
7. Jag inte behövde svettas som en gnu på jobbet
8. Jag fick äta världens goaste macka innan idag
9. Jag har blivit pepp på att börja plugga som fan
10. Jag troligen har kirrat boende i Västerås. Studentkorriodor dessutom. I LOVE KARMA! <3


The drums- Best friend

Detta är bra.
Älskar de uppvikta jeansen på sångaren, älskar dansen. Riktigt mysigt.
Nu ska jag sova, godnatt!



Att konstatera idag:

Har skickat iväg mitt antagningsbesked till bostadskön, så i morgon efter jobbet får vi se om de har besvarat mina frågor.
Tills dess vill jag berätta för er att jag luktar gummiband, och att jag garanterat har lämnat Värnamo den 30 Augusti.

Kanon eller kalkon?


Sommarregn och ångest

Yo, sitter just nu i min ensamhet dricker en kopp kaffe och blickar ut mot fönstret. Vackert väder det är idag, kul med regn. (och jag som snart ska cykla i detta väder). Nä men ärligt talat så är det faktiskt gött med det tråkiga och intetesägande vädret, har faktiskt väntat på sommarregn ett bra tag nu. Då får man liksom ingen ångest över att man inte gör något vettigt alls, och då blir det heller inte så varmt på jobbet. Plus att det samtidigt är ganska härligt med tråkgit sommarregn (i viss utsträckning då förstås!)

Aja, jag sitter som sagt här och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka till jobbet. Är ganska inställd på det. känns varken kanon eller kalkon men det funkar. GÖTT! Med andra ord:D

Det enda negativa jag kan säga om den här dagen är att jag är stressad och får ångest över ansökningen till bostäder till Västerås. Man måste nämligen ha sitt antagningsbesked från studera.nu för att garanterat få en studentbostad i Västerås. Men studera.nu är ju realtivt sega på att ge ut det, så det känns som tiden springer i från mig!! Vill bara kirra en bostad så jag kan pusta ut en stund.

Aja nu ska jag jag iväg till jobbet!

Todeelluu

Jaha..och?

Yo gott folk.
Är nyss hemkommen från Halmstad,var ju ledig idag så tog tillfället i akt att hälsa på mor min. Trevligt trevligt.
Det bjöds på shopping dagen till ära, vilket var både behövligt frigivande och behövligt. (As töntig mening, men ni som känner mig vet hur det ligger till. Det är jag som håller hårt i pengarna).
Var i alla fall länge sedan jag haft en riktigt shoppingdag, och det blev ett par Cheapmonday jeans (ååååh vad jag saknat mina älskade sprukna jeans), en stickad grön tröja, ett virkat linne/klänning, och en blazer.
Och vet ni vad, jag fyndade. PÅ REA! Gott folk jag hittar aldrig saker på rea, hittar bara äckliga mesiga fula saker, men ibland sååå... ;)

Nu ska jag ta ett stort glas vatten, filosofera över livet eller liknande


Eskapism i form av lättmjölk?

Har druckit sjukliga mängder lättmjölk, vilket borde släcka törsten. Men ständigt vill jag ha mer? Vad är det med mig, har druckit snart en liter mjölk ensam.

Aja, kvällen till ära träffad jag Viggovich och tog mig ett dopp i det blå. Härligt ack så härligt.
Dessutom har jag snackat med min kompis Rutéle från Litauen, och en barndomskompis som nu bor i Malmö. Sick. Jag vill faktiskt träffa dem båda. Men malmö är ju lite närmare än Alytus onekligen...

Men nu lider kvällen mot sitt slut, och jag ska hinna med mycket innan klockan elva. Ska nämligen till Halmstad efter jobbet i morgon såå, what to do, mer än att packa alltså.

Sehr gut. Hörs i morgon kväll.


Jag säger bara det:

Jag kom in i Västerås.
Jag är helt emotionellt rubbad nu, lyckorus, chock, förvirring, rädsla, längtan, saknad.

Shit pommesfrites, men så är det.


Fortfarande pissvarmt

Just nu längtar jag bara tills att nästa vecka kommer i rullning.
Jag väntar bara bara baraaaa på en sak.
Antagningsbeskeden till högskolan, ett mejl som kommer berätta för mig vart jag flyttar. Vilken riktning mitt liv tar, och berätta vilket stället jag kommer att bosätta mig på i 3 år. Jag väntar med spänning, jag hoppas innerligt att jag får veta det nästa vecka!

Annars så... lyssnar jag på Julian Casablancas. Snygg man.



[http://farm4.static.flickr.com/3497/3989361516_01b839d49a.jpg]



Det är så jävla varmt

Det är så jävla varmt.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen, för jag orkar inte steka i solen, och jag orkar faktiskt inte bada heller.
   Just nu är jag bara helt apatisk, och vill lägga mig i fosterställningen i skuggan och dricka vatten. Men jag känner att jag inte pallar det heller.
Jag har dessutom nackspärr, sov nämligen under bar himmel inatt på en solstol och därav har vi alltså nackspärren.

Nu skall jag tillaga snuskigt god pasta och dränka det i ketchup, bara för att tillfället finns. Sen jävla ska jag chilla biffen resten av dagen, och verkligen njuta av det faktummet av att min semestervecka har varit perfekt. För i morgon börjat jobbet igen, och då får vi hoppas att vädret blir lite svalare och regnigt... HEHEH


Slutsats gällande skägg

Skägg, kan verkligen vara pricken över i på en kille, men det kan också vara det mest skabbigaste och vara den avgörande faktorn för att en snubbe ska vara riktigt oattraktiv.

Alltså!:
Välj och odla era skägg med omsorg.

Det är ju en dag i morgon också

"Det är ju en dag i morgon också", just ungefär borde vi ha resonerat igårkväll, speciellt JK med tanke på att hon precis började jobba. (för 22 minuter sedan ungefär)
Dock resonerade vi inte så när allt väl kom till krita. Salongsberusad? Knappast.

Vi befann oss hursomhelst på Gästis under större delen av kvällen, och vi hade jävligt trevligt. Mot natten kom Mickis och Emma och satte spontaniteten i rullningen, och bra blev det.

Nu ska jag bestämt ta och duscha, delvis för att det är varmt och för att aa..det kan behövas.
Känns förövrigt som jag ska hinna med tusen grejer innan klockan tre med, handla KÅV, se anständig ut, och packa.

Hejdå tills vidare


Salongsberusad?

Man kanske redan är lite salongsberusad, och Jk har inte kommit ännu.
Men eftersom jag för tillfället inte sitter i en salong utan i mitt rum kanske ordet rumsberusad passar. Eller vad vet jag?

Aja, just nu inväntar jag kvinnan och lyssnar på rap dvs. eminem och 50 cent. Tunga grejer för att vara mig?
Skitsamma, hoppas hon kan anlända snart i alla fall!

Höööörs

faktum är

Idag städar jag rummet, mest för Kesaks skull.
Ikväll ska gästgivaregården undersökas, spännande.
Men först dammsugande, och uppblåsande av luftmadrass.


Det bådar inte gott

Alltså, jag har slarvat bort min dagbok??

I nuläget:

I nuläget:
Lyssnar jag på miserabel musik, inser att jag aldrig kommer få en snubbe som Edward Cullen (ja, jag är riktigt pinsam), inväntar att maten skall ställas på bordet och att mina bröder ska komma hit.

Trotts att jag hade mardrömmar, och trotts att man granne startade dagen med att spela fjortismusik som hördes in till mitt rum, så tror jag att dagen kommer bli bra.

Adios

En plåjjig eller en lojj grej?

Har verkligen ingenting kul att berätta, inget sånt man kan små fnissa åt eller ge en funderare.
Jag njuter av min ledighet tills veckan är slut, hänger i Åbroparken varje dag. Äter glass, äter jordgubbar, äter mackor och dylikt. Jag äter helt enkelt, solar, lyssnar på musik, och umgås med gott folk helt enkelt.

Fick dessutom höra ett riktigt töntigt uttryck idag med "plåjigt" istället för ordet spexigt/galet/töntigt/lajj använd vad du vill, men plåjigt känndes lite väl. I just det sammanhanget som jag hörde det i kan jag även hålla med min skånsktalande Kärre att där hade ordet LOJJ varit acceptabelt. Fast bara i det sammanhanget, ordte Lajj är för fint för att sjunka så lågt.

Ordet lajj är förövrigt underskattat.


Movits!



Jag är efter. JAG VET! Men detta mina vänner är det jag har lyssnar på konstant sen igår. Älskar verkligen videon, på riktigt snyggare video får man leta efter. Och de är ju verkligen något att hänga i julgranen,  på riktigt. Riktigt jävla bra och coola!

Om jag kunde inse att jag drömde

Har väll ångest över något, det är andra gången på mindre än 3 veckor som jag drömmer om jobbet igen.
Kunde som vanligt inte förstå att jag drömde, så inatt letade jag febrillt efter tidningar att packa. Välte ner saker från min bokhylla, fick för mig att mitt täcke var en hög av tidningar. Detta resulterade till att jag fick panik, började vika mitt täcke omlott och rakt, och ropa "fan fan fan faaaan" stressigt.
Mitt i allt när jag sedan skulle lägga mig ned, insåg jag att täcket var borta, jaha "tidningshögen" var i själva varket täcket.
Kul tänkte jag och la tillbaka sakerna i bokhyllan, la mig ned, drog täcket över huvudet, och somnade om.


Uttz duns

Kombinationen av strutglass och glass i bägare. Finns det?
Tydligen finns det.
Tydligen fick jag det idag, ovetandes om det, bara genom att säga en glass i bägare.
Jaha ja, två kulor glass i en bägare, och en jävla våffla nedtryckt i bägaren, ståendes rakt upp.
Det var ju en härlig variant.

Detta uttz duns är också en härlig variant av vad jag lyckats koka ihop under två månader musikalistvidgande, elektronisk musik är stört bra i rätt mängd. Dock med undantag vad gäller techno äckel med baby röster.

Denna veckan är jag ledig, det innebär  sena kvällar långa sovmorgonarna (hur skrivs det i plural egentligen?)

Godnatt



Tandkräm för barn är jävulens påfund!

En sista uppdatering innan jag reser vidare:

Har precis borstat tänderna. Med den rosa barntandkrämen med krokodilen på framsidan.
INTE OKEJ.

Familjen har gett sig iväg på annat håll och tog med sig den enda acceptabla tandkrämen, och kunde alltså inte få för sig att medela mig med "vi tar med oss tandkrämen bara så du är medveten om att du har två val!"

1. Val nummer ett: Borsta med barntandkrämen som är rekomenderad för barn under 6 år. VARFÖR HAR VI DETTA ENS HEMMA?? Den smakar äckel, och man känner sig inte ens ren i munnen efteråt utan snarare ofräschare.

2. Val nummer två: Strunta i att borsta tänderna? (INTE OKEJ)


Jag fick alltså borsta tänderna med äckeltandkrämen, ska som kompensation ta ett laktrisk tuggumi från extra, och när moder ska jag försöka kirra någon form av vanligt tuggumi.
Hmm känner att jag är bitter nu, men detta är INTE okej. Dessutom så ställer jag mig även frågan varför vi inte har tandkräm på laget? Och varför har vi barntandkräm!??


Halmstad nästa

Nu mina vänner åker jag till Halmstad och stannar tills nästa vecka.
För en gång skull ser jag faktiskt fram emot det, kommer var sysselsatt i pirncip hela dessa två och en halv dag.

Adios.


Semestern kan börja

Idag bjöds det på glass på jobbet, oväntat spontant och inte äckligt.
Semestern börjar även idag i en vecka, och jaha kul att alla jobbar.
I morgon ska jag dock till Halmstad och chilla med modern, och kvällen till ära ska jag chilla med Lize.
Kanske trycka i mig sötsaker och så, för sen nästa vecka är det slut, och springandet ska tas upp!

Men som sagt, ja nu ska här duscha sen ska hatten och shortsen på. Till dess:


Slagsmålsklubben



ÄLSKAR FRÅN BÖRJAN TILL SLUT! Och saknar er mina vänner som befinner sig på P&L, älskar alltså er med från början till slut. Denna låten får mig alltså att tänka på hur jävla bra SMK var live förra året på P&L.

Nu ska jag snart spela volleyboll!

RSS 2.0