I want to buy you something but I don't have any money


Dagens händelser

Wooho.
Idag har jag beställt en as fin vinterkappa från cheap monday, och köpt nya vita converse då mina andra var helt åt helvete. Visst sved det ganska mycket i plåboken, men jag ser det endå som investeringar så då är det fett värt det.

Jag har förutom att shoppa, och bränna pengar på alkohol pluggat som ett litet psyk. Dock har jag hunnit med att få allt gjort som måste göras inför torsdagens seminarie, så jag kan ta det lungt med skolan tills dess.

Ikväll vankas det träning, och därefter ska jag möjligen dra på rookiefesten och titta förbi en snabbis. Folk må tycka att jag är dryg som ett jävla helvete för att jag hoppar festen och tränar istället. Men för att kunna plugga måste jag träna, och för att slippa ångest måste jag plugga så. Säga vad man vill om det, men mitt välbefinnade går fan före en dålig fylla...hehehe


Härligt tjejen

Älskar mig själv när jag går runt och försöker sjunga mitt finaste, på någon halv töntig låt som "genom eld" av Oskar Linnros. Och jag älskar dessutom det faktum att dörren till min lägenhet är på glänt. Lagom ful tjej.

Nu ska jag springa in i duschen, för att sedan tagga inför morgodagen. I morgon drar min första kurs för terminen igång som heter "arbetsliv". Sedan startar ju även rookiveckorna i morgon. Men det bästa av allt är att jag får träffa min fina Joanna i morgon.
Inte fy skam här inte.


Varför slog ingen djn?

De tjugo sista minuterna på kåren igår, spelades det hardstyle/jumpstyle och döden var därmed nära.
Vem i helvete får för sig att spela sådann äcklig musik på ett dansgolv, vem?
Hoppas du är nöjd nu Viktoria, och hoppas du verkligen skrattar åt mig...men det var faktiskt hemskt.

I övrigt så var kvällen riktigt fin, borsett från de tjugo sista minuterna i hardstyle.
Men tack alla fina för igår, ni är riktigt underbara!




Ryktet går...

Tydligen ska det flytta in en smälänning i min korridor inom den närmsta månaden.
Spännande.
Då kan jag ju äntligen prata "normalt" med någon... eller

Spontan kväll

Ikväll har jag; simmat, bastat, varit i Rönnby, åkt bil, åkt en tattig karusell på marknanden (som aldrig slutade...), hängt i skogarna vid Hökåsen, varit mentalt stöd vid fylletaxi, och haft huvudvärk.
Allt detta i en salig blandning med Terror.

Min bästa bästa Therese <3


Fuck u epatraktor

Kommer få ett fint blåmärke på höften efter det felande tigersprånget jag gjorde på träningen idag.
Kommer även att vara ännu mer överkörd i morgon bitti efter det underbara styrkepasset från dagens träning.

Goa framsteg för epatraktorn. Mindre bra framsteg för mig och mina härliga baeger och försvarställningar.
Men jag låter epan köra på i morgon med och drar och springer bort det värsta.

FUCK YOU EPA


Vem var det som körde över mig?

Det känns som att någon har misshandlat mig, och sedan lagt min kropp på marken och kört över den 2 gånger med en epa-traktor.
Sjuk känsla. Men som tur är så är det bara träningsvärk jag lider av. Träningsvärk i röven, vaderna, vid halspartiet, i handlederna och i låren. Jag spelade nämligen volleyboll i tisdags, och då körde vi även lite styrke träning på det. Sedan har jag även sprungit lite i kombination med den träningen, så att jag nu går som en pensionär är inte speciellt konstigt...
Jaja I'v only got myself to blame såatee..

I morse steg jag förövrigt upp vid klockan sju, med denna hemska träningsvärk för att tvätta. KAN NI FATTA SMÄRTAN? För det första var det psykiskt påfrestande och hela min kropp skrek "stanna i sängen Fanny".
Men icke.
   Så nu har jag alltså varit uppe sedan klockan sju och tvättat, och inte gjort ett piss utöver det. Eller jo jag har pratat i telefon med världens bästa Lisa, som för övrigt kommer på lördag. Jag längtar så sjukt mycket efter henne ska ni veta, Västerås är inte sig likt utan henne!


Men nu ska jag snart fixa mig så att jag kan möta upp Terror för att äta lunch, och gå en vända på staden. Lönen kom nämligen igår, och jag är i ett stort behov av att köpa lite nya kläder. Så då passade denna dagen väldigt bra för det.

Hööörs!


Vad i helvete...



Vill man vara "hipp" och vara en fin flicka, kan man ju alltid köpa en joggingkjol.
Eller inte...
Kan man tänka mer fyrkantigt gällande genus, och kan man tänka mer fyrkantigt gällande mode. För det där är ju verkligen moderiktigt, med fina sockor till och vackra kamoflage rosafärgade mönster på.
HEEEEJ TJEJEN.

Fan heller...

(Källa jogg.se)


Just nu

Just nu:
Lyssnar jag på Noah and the Whale.
Ska snart ut i pissregnet och möta Rick, Emelie och Robin, för vi ska pimpa vår ovvar! Wohooppoo


Tillbaka i Västerås

Hej alla fina!
Just nu befinner jag mig i underbara Västerås, i min underbara lägenhet, och jag strålar.
Jag är nämligen så fruktansvärt lycklig, och har gått runt med ett fånigt leende på läpparna sedan jag klev ner på marken på Västerås gator.
Här är jag genuint lycklig.

Förvisso händer det inte så mycket ännu, eftersom skolan inte drar igång förens vecka 35, men vem fan bryr sig. Jag är här, Rick är här. Volleybollen kör igång på tisdag och jag är glad.

Igår mötte Rick upp mig på stationen, och sen gick vi och handlade mat och basprodukter till mitt hem. Det gick på typ 200 spänn, och då köpte jag inte ens allt som jag behövde... (Idag handlade jag för 240... det sved i plånboken onekligen). Hursomhelst, jag och Rick åt lite middag ihop och chillade sedan resten av kvällen. Och det var riktigt fint.

Idag har jag inte gjort så mycket har mest chillat, handlade lite, lagade mat och sprang en runda innan. Men annars så har inget speciellt hänt. Snart ska jag iväg till Rick igen och hänga lite. Ikväll ska vi nog fira in att skolan snart börja, genom att äta lite godis. Sommarlovet är ju typ slut, så då måste man ju fira lite eller hahah...Mysigt

Jaja vi hörs i morgon. ADJÖ





Det är över nu

ÄNTLIIIIGEEEEEEEEEEN!
Sista dagen i Småland är kommen, och i morgon åker jag HEM - till Västerås!
Lyckan är här för stanna, och det är tydligen dödens huvudvärk med...
Jag hoppas och antar att huvudvärken är stressrelaterad, och har uppkommit pga att jag äntligen slappnar av.

Hursomhelst, ni förstår förmodligen läget. Jag är dödstrött, ska packa det sista i morgon och äta en jävulskt god furkost i morgonbitti. Så jag kommer ej hinna uppdatera, och därmed inte heller kunna skriva emotionella och bittra texter om hur jag känner inför sommaren som har passerat.
Istället får ni nöja er med ett "HEJDÅ SMÅLAND på återseende" (Ni som känner till en rolig historia från gymnasietiden vet att jag hatar uttrycket på återseende eftersom det alltid betyder typ att man aldrig kommer ses, så. Vi ses Småland?)

Eh ja...

Jag uppdaterar förmodligen, eller kanske i morgon på tåget. Eller inte.
Ah. Hejdå.

Känslan infinner sig alltid

Äntligen!
Äntligen är jag inne på sista arbetsveckan, och därmed också inne på sista veckan i Småland.
Lyckan är total.
Det sjuka är dock att det känns som att jag aldrig har trivits så bra på jobbet som jag gör just nu. Det blir liksom bara bättre och bättre dag för dag. Men det kanske inte är så konstigt i och med att varje arbetsdag är en dag närmare Västerås.

Idag var det i alla fall en helt sjukt bra dag. Det bjöds på bullar, vi jobbade på bra och fick sluta tidigare (en hel jävla timme) och....Det bästa av allt! Jag behöver inte jobba i morgon. Hur underbart fint är inte det?

Det är fan de små sakerna som gör livet fint.


.

Åh jag får psykbryt!
det finns ingen jävla framförhållning på det här jävla stället.

tacka gudarna för att Rick kommer i morgon.
Nu ska jag köpa tvättmedel, städa och resten kan ni ju räkna ut.

?

Vad händer med oss?

Storebror

Idag kommer storebror hit.
Fin kille det där.

Annars ska jag bara lyssna på musik idag, dricka lite kaffe, och möjligen springa en runda om regnet tillåter.

Insikt.

Eskapism.
Konstant.
Forstätter med denna eksapismen tills vidare, och lyssnar på Adele ytterliggare.


Forsätter endå...

Okej, bloggen läggs inte ner just nu.
Frukta ej.

Just nu sitter jag här, färdigfixad och klar och väntar på mina vänner. Vi skall nämligen till gästgivargården ikväll, (vilket är det enda normala stället man kan dra till, en helg som denna).
Förhoppningsvis kommer jag dricka gott vin, lyssna på låten Roxanne, och få en riktigt ful fuktigt hårfrisyr. För det är lite så vi jobbar i Värnamo.

Hörs.

Radera skiten.

Funderar starkt på att radera hela blogghelvetet. Är ju inte speciellt många som läser endå.
Och de som nu gör det skulle typ inte erkänna de endå.

RSS 2.0