Idag är jag JÄVLIGT bra!

Damn I'm good!
Eller snarare sämst, eftersom jag knappt pluggat så som jag lovade mig själv att göra. Har dock talat i telefon med Lize istället, så det gick ju ut i ett.
Men till varför jag är jävligt bra. Understryk JÄVLIGT bra. Eh my ladies, jag behöver inte kirra ett öre före att läsa nästa kurs. Jag har världens bästa granne som låter mig låna alla böcker till nästa kurs, för hon har alla böckerna jag behöver!

ÄLSKAR LIVET!

Nu ska jag på riktigt duscha, sen ska jag faktiskt skriva ner det jag behöver. För jag kan fan inte komma till skolan och plugga med Lisa om jag inte gjort något. Pinsamt!


Hej

Körde pest eller kolera hela som en bra början på dagen, "skulle du steloperera armarna eller benen?". Livsavgörande frågot helt enkelt.
Utöver det har jag simmat med Theese, haft spränghuvudvärk, sovit, kollat på family guy och ätit  müsli.

Snart ska jag ta tag i plugget.

Tills dess längtar jag till helgen, då kommer världens bästa hit!


Du är snart där!

Fick precis en insikt. Jag kom precis på vilken låt jag vill att det ska spelas på min begravning. Nämligen en av låtarna från Håkan Hellströms senaste album, "Du är snart där" heter låten.
Tänk om man kunde få se sin egen begravning, tänk er liksom att få höra denna magnefika låt tillägnad till ens nära och kära. Fy fan alltså. Jag börjar nästan lipa varje gång jag hör låten.

Lyssna, och förundras. Visst får den en att vilja leva sådär galet och underbart, som man bara gör på sommarlovets längsta dagar?


"Fortsätt när de lynchat sista hoppet
Fortsätt när allt du levt för räknats ut som ett skämt
Där under träden, bakom stängslet
Finns en stig för dig, fortsätt
När du blir gammal
Och när du somnar"


Mytomaner, och koffeinberonde

Helvete, hade skrivit värsta långa inlägget och sen så...POFF är allt bort.
Aja för att sammanfatta det jag vill skriva ner så var jag ute på BMB (Blue moon Bar), igår med Theese och hennes vänner från Norrköping, vilket var mycket trevligt. 
   Det fulaste under kvällen var när en random ganska konstig snubbe började ragga på mig och berätta hela sin livshistoria för mig, då han trodde att jag som beteendevetare skulle kunna "analysera" och förklara varför han gör som han gör. Men det är ju ganska omöjligt, så jag fick lyssna han på hans ihopkok av historia, som involverade en syster som fick en storkes vid 9 års ålder (men som numera är frisk, HELT FRISK alltså), och föräldrar som fick cancer samtidigt och blev friska SAMTIDIGT. Plus en massa annat skit, det var ju kul att bli uppraggad av en mytoman. Han fattade liksom inte vinken heller, trotts att jag ba "Jag har pojkvän, så det går inte" när han gav mig ett skamligt förslag, ah jävla kött.

Idag har jag dock inte gjort så mycket spännande, jag har träffat Rick, städat lite, segat, handlat och lagat mat. Snart ska jag dock försöka ta tag i pluggandet, ta en kopp te och jobba gärnet.

Och på tal om Te, så försöker jag ersätta koffeinruset jag får av kaffet med Te istället. Jag försöker nämligen trappa ner med kaffet (vilket har resulterat i hemsk huvudvärk i flera dagar). Så nu jävla är jag på hugget!

Förvirring

wohoop.
Denna dagen har varit allmänt förvirrande, har pluggat, druckit kaffe, ätit sallad och "städat".
Är sådär härligt förvirrad inför arbetet, men jag ska klara detta! Mina planer är att skriva lite idag, och sen plugga röven av mig valfri dag i helgen. Men ja, jag har matrial, och så, såatte nu gäller det bara att formulera sig och få med allt som behövs. Har jag bara skrivit en mening på arbetet idag...

Om några timmar ska jag sätta mig på bussen mot Hallsta för att provspela med Kolbäck volleyboll. Är väll lite nervös antar jag, men det ska bli spännande. Sen får vi se vad jag tycker om det.

Nu ska jag försöka att skriva något på arbetet, och sen ska jag äta müsli!




I'm going to train, inte workout alltså

På väg in till rummet för att hämta badkläder, då jag ser min granne Arash i köket.

F: Hiii!
A: Hii!
F: How are u?!
A: I'm fine, and u?
F: yeaah I'm fine. I'm going to take a swim.
A: Ahah...nice
F: Yeah I'm going to train!
A: eh....aah
F:....
F: Well see ya!

*Dörren smälls igen*


48,90 sek!

Jag älskar coop x-tra. Jag är kär i den butiken på riktigt.

Ett nudelpaket
En förpackning morötter
1 liter mjölk
1 liter filmjölk
och ett paket fullkornspasta för 50 sek.

Daaamn I'm good.
Eller så är det bara så att Ica maxi, och coop rånar mig varje gång.
Nu kommer jag spara pengar! Yay!

Hej kanin

Yo.
Kom nyss hem från skolan. Idag har jag och min grupp påbörjat planerna inför vårt projektarbete, och fått ganska bra struktur på det det. Fett nice!
Sen fick jag även tillbaka mina eximinationsuppgifter, och jag klarade dem. Skönt! Dock märkte jag att vissa saker kunde gjort ganska rejält mycket bättre, så skärpning tills nästa gång!

Nu ska jag iväg och handla, därefter ska jag laga lunch och sen så ska jag plugga och socialisera mig.

Fred.

Att bli eller inte bli vegetarian?

Jag funderar på att bli vegetarian i en månad, fast det lär nog bli svårt med tanke på att jag knappast psykisk kommer klara av att inte få i mig tillräckligt med protein osv från kött. ( Med enklare förklaring = trött och hängig)
Hade dock varit intressant att bara äta kyckling och fisk (jag menar jag äter nästan enbart det endå).
Men ja vi får väll se., ska försöka trappa ner på kött hursomheslt och äta mer brocolli och bönor t.ex.

Nu ska jag kila iväg till skolan för att plugga lite med Lisa.
Jag hade fixat eget kaffe att ta med mig i min lilla "kaffe plunta", men kaffet blev äckligt och kallt så jag hoppar den idén. Får fixa det tills i morgon istället. Istället offrar jag 7 kr från min lilla "I'm saving up for a new pair of jeans " burk med enkronor, för att kubna köpa kaffe på kåren. Fett värt.




Kladdkaksbak i korridoren

Yo.
Kom precis "hem" till min boning. Har nämligen spenderat hela eftermiddagen i köket tsm med mina roomies och bakat kladdkaka. Vi lyckades riktigt bra med kakan, och till det öste vi på med andra sötsaker såsom, kaffe, varm choklad (som markus fixade) och grädde med vaniljsocker och vanligt socker i. Men fy fan vad gött det var.

När allt var fixade satte vi oss i Markus lägenhet och åt skrattade och pratade en massa. Det var mycket trevligt, sen är det ju kul när man blandar engelska och svenska i samtalen, till att helt prata svenska, till att bara prata engelska (då Arash mest pratar engelska).

Nu ligger dock all disk i diskhon och göder. Samtidigt som vi väntar på att alla banflugor ska lockas till min fälla som jag fixade idag. Nu låter det ifos som att vi lever i värsta misären, men så illa är det faktiskt inte...det är bara ett 10 tal flugor i köket just nu heheh...

jaja ju ska jag strax åka och handla (kanske) och sen ska jag förbereda mig inför tisdagens plugg.

Adios!

Jag måste vara stressad?

jag måste vara stressad, för jag drömmer alltid en massa skit, och dessutom pratar jag alltid i sömnen.
I natt drömde jag att det var en fågel i lägenheten, jag skrek och gömde mig under täcket.
"Det är en fågel i lägenheten!!"

Men det kanske bara är en illusion

Flummet är på topp

Är på aslfummigt humör, men har ingen att dela det med.
Har umgåtts med Rick hela dagen idag, och han kommer ironisk nog hit senare ikväll igen.
Men mina vänner som tror att jag gått och blivit toffel, frukta inte! Det har jag verkligen inte blivit, jag umgås med annat folk med, det ska ni veta. Men idag har jag faktiskt en ursäkt, jag och Rick har varit ihop i en månad nu, så ja...då är det väll endå okej?

Så för att leva ut i min flummighet ska jag kolla på Family Guy , och sen överdosar mig med vatten.
I morgon ska jag förövrigt baka kladdkaka med mina homies i korridoren, osv. Sen nästa månad ska jag sluta äta skit, och göra en budget.
Så tills dess blir det lördags godis. heheh

Men för att verkligen bevis hur flummig jag är idag, så ber jag er alla att kolla in denna länken : http://existenz.se/out.php?id=27809 Detta är så sjukt kul att jag skrattar högt varje gång. Så sött!

AADIOS

Dagens händelser

Jag har hunnit med mycket vettiga grejer idag som att tvätta, städa, äta och leva.
Sen har jag hunnit med endel onödiga saker som att äta kladdkaka på gränden (ja, jag ska sluta att äta skit), och lunch på gränden med Robin.

Nu väntar jag på att mitt hår ska (själv)torka och på att Rickyboi ska komma. Men ja, tills dess ska jag läsa, men dessvärre inte kurslitteratur som jag kanske borde, Ne nu ska jag läsa "Arnes Kiosk" en asbra bok. Den borde alla läsa.

Så ja, det är allt för mig ikväll.


Lyckan!

Lycka är att slutligen "hitta" vägen till Coop X-tra och inse att i princip allt är billigt, och allt man behöver finns där.
Storhandling med cyklen får det bli i fortsättningen.

Totally!


Konstiga kärleksförklaringar

Hade en as ful dröm inatt:

Drömde att X som (irl) har mobbat mig (grovt retade mig) under flera perioder under mellanstadiet var på samma fest som jag. På festen fick jag reda på att X var kär i mig. Jag blev förbannad...och likaså blev min storebro som ringde och klagade "Håll dig borta från X förihelvete Fanny"

Bortsett från det drömde jag om timbuktu (igen) för några veckor sedan.
Han gav mig en kärleksförklaring (igen)...mhm vad fan ska man tro

Om två veckor alltså

Bazzinga!
Om två veckor kommer bästa J.K och Kärre till mitt kära Västerås och hälsar på. Gud vad längtar!
Om två veckor är det dessutom Halloweenfest med bävrarna, och jag fick precis uppenbarelsen gällande vad jag ska klä ut mig till.

Från Sailormoon till något helt annat dvs.

Nu ska jag äta Müsli och plocka undan i lägenheten, och därefter ta en tupplur.

Adios.

Kings of Leons nya album är svårt att greppa

Hepp.
Ingen volleyboll idag. Linette som skulle vägleda mig till träningen och till Kolbäck är sjuk.
Så ja, det blir först volleyboll när hon är frisk.
Tur att jag börjat springa igen iaf, rundan med Sofija igår var fett värd, och på söndag ska jag ta egna tag i Rocklunda.

Idag har jag haft seminarie och förberett mig inför de kommande seminariumen. Jag är med andra ord slutkörd.
I morgon blir det ännu ett seminarie och förberedelser inför det kommande, efter det vankas det Stick och brinn.

GUT!

Just nu:

Kom precis hem från skolan, har suttit och "pluggat" från typ klockan 10 tills nu.
Visserligen satt vi (dvs. jag, Sofija och hennes kompis Erika) och åt, snackade omvartannat medans vi pluggande men ja...

Heheh så jag är helt slut i huvudet, efter att försökt fatta vad jag kan behöva säga på seminariet utifrån mina anteckningar. Nu ska jag bara checka igenom boken som vi läser efter nödvändig fakta.
Jag har väll hittat några "godbitar" som min gamla mentor hade sagt, men jaa vad hjälper det i morgon?

Nu ska jag i alla fall dricka en kopp te, slapp kolla på Top Modell, medans jag bläddrar i boken. (Förhoppningsvis kan jag bli klar med sammanfattning tills programmet är slut)

Efter det ska jag ut och springa med Sofija, skönt som fan!

adios!

YO!

Godmorgon!
Jag har precis fixat i ordning mig, duschat, druckit kaffe och ätit Müsli (såklart).
Snart ska jag traska iväg till skolan för att plugga med Sofija i min klass. Vi har nämligen seminarie de tre kommande dagarna denna veckan, så idag ska jag förbereda mig för inför dessa. 

   Det har förövrigt inte hänt något nämnvärt de senaste dagarna. Igår var jag iofs med Theese och drygade, först hängde vi här (då jag var tvungen att städa köket), och sen drog vi till Rönnby och åt Ben and Jerrys och "pluggade".

Ja som sagt, det finns inte så mycket att uppdatera och berätta om. Då det mesta flyter på galant.
I morgon ska jag dock provspela i Kolbäck, så det blir ju något nytt att berätta om i morgon kväll då.

Hörs väll då antagligen.

Adios

Från 18 till 48

Tjo.
Har haft en riktigt seggodag idag, amen.
Passade dock på att ¨gå en svänga i mitt favorit område här i västerås; nämligen kyrkbacken. Det är ett område fullt med massor av gamla fina små hus, kullerstenar och vackra träd. Varje gång jag går där blir jag så himmla glad och lycklig. Därmed har jag psykiskt gått från att vara 18 till att bli 50, typ.

Det där medelåldersbeteendet blev ju dessutom mer påtagligare efter denna dagen då jag spontant gick in i affären "hus och hem" och kollade på ljus och prydnadskuddar. Utöver det har jag även jämfört priser på kuddar och duntäcken på Åhléns, och ställt mig frågan om jag får rabatt eftersom jag har ett medlemskort där.

Jaja, nästa vecka ska jag förhoppningsvis åka till Ikea, så då kan jag faktiskt köpa lite täcken osv för mer anständigare priser än vad "hus och hem" har att bjuda på.

För övrigt så fyller min bror 26 år idag, och flummet på kåren igår var påtagligt.
Nice!



FÖRSTA SNÖN

Första snön föll över Västerås igår.
Klockan var ungefär 16. 17 kanske och snöandet varade i knappt två minuter.
Men endå.

Kvällens fucking outfit!

Kvällens outfit blir följande:

Lila fodral klänning från jc
Lila (nästan exakt samma färg som klänning) strumpbyxor
Blå svart fönsterglasögon från London
Gröna söndriga låga converse från Erikshjälpen

Till det ska jag matcha med möjligen en skogsgrön handväska eller silver mhmm vi får se alltså.

Och ÖH ja, det är tema "bad taste" på kåren ikväll Det bör kanske poängteras

Blåsbog

Är på dagens flummigaste humör. Inte okej egentligen.
Har skrattat åt det mest fånigaste idag, och varit hög på kaffe ungefär hela dagen.
Skrattade i cirka 5 minuter åt en skylt som hette  "Blåsbog" , där någon hade ritat på två prickar så att det stod blåsbög istället. Hur tråkigt är inte det?

Hursomhelst, just nu har jag extremt jävla tråkigt. Jag försöker att sysselsätta mig med diverse saker, men jag har varken något att städa upp i lägenheten eller något att plugga på.
Jaja, dagens dilemma är huruvida jag ska ut i morgon eller inte. Det är nämligen "bad taste" tema på kåren i morgon, vilket är en av höstens stora händelse. Men som sagt, jag vet inte riktigt vad jag ska göra i morgon kväll.

Time will tell helt enkelt.
Nu ska jag kolla på Kungarna av Tylösand, och invänta Rick.

See ya


Uppdatering från tvättstugan

Just nu håller jag på att tvättar, och för en gång skull verkar det inte ske något udda.
De gånger jag har haft tvättid har jag nämligen: missat tiden helt, råkat avbokat tiden, råkat sätta igång en extra maskin i onödan, och blivit uppraggad av en random snubbe från grannhuset. (Sist nämnda händelse är sann, men dock jävlig pinsam)

Men denna gången ser det ut som att allt gällande min tvätt kommer fortlöpa utomordenligt bra!

Jaja, för övrigt ska jag handla lite idag, och fixa lite saker. I eftermiddag kommer Rick hit och då jävla ska vi springa i Rocklunda. Känns som att det kan bli väldigt intressant att se hur detta kommer sluta, men ja...

Frid vare med er


Den chocken

Haft en helt ok dag. Ska läsa igenom cirkus 17 sidor, och sen har jag läst all kurslitteratur som behövs till kursen. Efter det ska jag bearbeta detta mentalt i huvudet för att sedan peppa inför kommande seminarie.

I morse blev jag lite chokad när min granne verkligen skrek "HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ FANNY!", men va fan härliga prickar endå.

Dessutom blev jag chokad när jag såg att det bara fanns en kastrull tillgänglig när jag behövde fixa lunch idag. Fick micra min lunchlåda i besvikelse.

FAN

Att få behovet av att spela volleyboll upfyllt.

Hali Halå.
Kom nyss hem från staden, där jag träffade Linette. Vi fikade, kollade kläder (funderar på att köpa ett par skor, men vet inte om jag vågar ge mig ut på klackar...men va fan), köpte en välbehövlig halsduk osv.

Mitt i alltihopa berättade jag för Linette att jag haft jobbiga drömmar och ångest inför volleybollen. Jag saknar mitt lag så sjukt mycket, och jag saknar just känslan av att spela volleyboll så mycket. Att spela volleyboll med högskolans utbytesstudenter är inte samma sak som att spela i ett riktigt lag. Jag blir liksom inte helt tillfredsställd hahah. Detta har då lett till att jag vaknat gråtandes då jag har drömt om hur mycket jag saknat volleybollen.

Så ja, till saken så kom vi överrens om att jag ska provträna med henne lag i Kolbäck nästa vecka. Dvs. cirkus 1-2 mil från V-ås. Så nu jävla!
Jag bryr mig inte om jag kommer vara sämst, jag bryr mig fan inte om att jag kommer skämma ut mig. För jag behöver det här så sjukt mycket.
Därför så taggar jag inför nästa vecka så sjukt mycket, det ska bli intressant. Men som sagt jag vet fortfarande inte om jag har tiden med det. Fast va fan lätt värt att offra tid bara för att spela volleyboll.

Nu ska jag dock byta om för att spela volleyboll med tyskarna osv, och lattja lite (som vi så fint gör). Har jag förövrigt nämnt att jag fått en ny kompis som är heltysk, men som kan prata svenska? Hon har förövrigt bara halva vänster armen, men hon kan fan spela volleyboll endå. Helt sinnessjukt coolt.

Eh ja...jag är mentalt förvirrad, men pepp inför volleyboll såatte...JA vi hörs.

Nu är det nog!



Jag är helt körd i huvudet nu. Dock har jag varit jävligt effektiv, och kan alltså börja med den sista boken tidigare än väntat. Vilket innebär, mer fritid mitt i veckan. Mindre, stress, och mer förberedelser inför seminariumen nästa vecka. Dessutom innebär detta också att jag utan bekymmer kan skaffa mig en riktigt fet helg. Promoe, klassfest, eller disco på kåren. Alla dessa möjligheter.

Nu ska jag dricka te, och kolla på Tv. För det har jag faktiskt förtjänat!
I morgon ska jag läsa röven av mig, fika med Linette, köpa kött och spela volleyboll. Gött!


Jeffer


Skön snubbe som dansar till Boys Noize. Riktigt bra må jag säga.
Har varit ute och sprungit i Rocklunda, ca 3,5 km. Förkyldningen är numera påtaglig, men jag klarade det.
Vädret är förövrigt gudomligt bra, och jag har lyckats att göra en "nästan" gudomlig matlåda med korvstorganoff.
Nu ska jag läsa en bok om läroplansteorier. Sen ska jag träffa Lisa.

Tjo.

Att leva, att äta

Okej, maten jag gjorde idag blev ingen höjdare.
Såsen "sweeat sour" av Uncle Ben, var verkligen sur, söt och jobbig konsisten. Den ska jag då aldrig mer köpa. Dock måste jag ju äta upp de kvarstående resterna av burken, inom 3 dagar tydligen såatte ja... I morgon ska jag iaf göra korvstroganoff så, man får väll glädjas åt det.

Har förövrigt köpt en ny kaffesort som numera ska förgylla min vardag, så med en koffeinkick tar jag tag i plugget och städandet.

Hörs i morgon.

JAG HAR:

Jag.
Har läst 60 sidor av "Svensk utbildningshistoria" nu.
Har varit på promenad vid kyrkbacken och kollat läget.
Har handlat äpplen, (som jag ätit upp) och bröd
Har lyssnat på jävligt bra musik

Och nu ska jag laga någon uncle Ben sås, med okänt vete till.
Uppdatering sker om hur bra eller anus maten blev.

en typisk dag?

Nyss hemkommen från kåren, där Soran Ismael körde stand up. Jag säger bara fyy i helvete vad roligt det var stundtals. Mycket skämt om sverigedemokraterna, som inte bara gjorde att man dog av skratt utan som även skänkte lite allmänna korkade insikter i hur trångsynta sverigedemokraterna faktiskt är.

Hursomhelst. Ska försöka söva mig själv till sömns nu med den gosiga boken om utbildningshistoria.
Jag kommer läsa varje dag nu fram till torsdag, varav av de 3 böcker som skall läsas, skall 2 böcker läsas från pärm till pärm. Gott.

well well, i morgon ska jag köpa nudlar. Sen ska jag alltså läsa pedaogik.
Frid

VARFÖR?

Föreläsning stod på schemat idag, men ja... nu ska jag plugga i typ tre timmar. Eller snarare, läsa 100 sidor om utbildningshistoria.

Hursomhelst, incidenten med soffan och uteliggaren var tydligen länge sen. Vilket innebär att jag suttit i den äckliga soffan, FÖR många gånger. Varför har ingen gjort, sagt, eller bytt ut soffan tidigare?

Här är en låt som kompensation för det äckelt jag just nu känner.

Boyz Noize gör allt tusen gånger bättre. Frankmusik är inget bra i vanliga fall, eller inte överdrivet

En fin överraskning

En fin överraskning fick jag när jag gick ut i köket i morse, och möttes av små medelande på tre stycken kaffefilter i soffan.

Kaffe filter 1 : OBS! (och en pil till nästa kaffefilter) ------>
Kaffe filter 2: En uteliggare har pissat i soffan!
Kaffefilter 3: Jag håller på och fixar en ny!


Sea of Love

 
Så jävla bra. Såg på Juno häromdagen, och denna låten är ju givetvis med. Alla känslor man någonsin kan ha kommer upp när jag hör den här låten. FY I HELVETE VAD BRA DEN ÄR!

Köper lyckan för pengar

Hej och hå. Nu har jag tappat läsare.
Kan ju ifos bero på att jag inte uppdaterar, för att jag är upptagen med annat. Som med att t.ex. ha ett liv. Vad vet jag, för mycket uppdateringar är ju egentligen något negativt.
Just nu så degar jag framför dartorn, har en stund för mig. Lyssnar på gudomlig musik såsom Marilyn Manson, och Cat power. Good shit alltså.

Har varit på ganska miserabelt humör idag, men Lisa har skänkt mig glädje idag hahah.
Vi var på Chicco och tog som vanligt en sallad, och en kaffe. Sen drev vi runt på stan på jakt efter en halsduk till mig. Men istället för en halsduk hittade jag ett par cheapmonday-jeans, och en assnygg väst från Monki som jag drömt om. Så jag har köpt lycka för pengar istället. Hahah

Utöver det har jag kollat lite i hennes kurslitteratur, eftersom jag GIVETVIS inte har fått min ännu. (Men i morgon är det föreläsning om boken så det är nog ingen fara)

Hursomhelst, så blir det inget Stockholm i morgon då Theese är sjuk. Istället ska jag kolla på komikern Soran Ismael som kommer till Kåren i morgon. Så det blir nog fett bra endå.

Puss!

Into the fire



Till alla ni som inte tycker att Marilyn Manson är musikalisk kompetent, in your face!
Denna låten MÅSTE man vara musikalisk kompetent för att kunna skapa. HA!

En dag med för mycket fritid

Städar som en idiot.
Känner mig helt jävla störd, dammsuger, vädrar, skrubbar.
Kursen som vi börjar med känns intressant, dock kommer den bli relativt jobbig på så vis att vi ska ha en muntligt förhör ensamma inför hela klassen men ja det är nog bra på ett vis.

Håller förövrigt på att tvätta, ett x-antal maskiner, och stämmer min jävla gittar. Så går det när man har för mycket fritid...

Och bilen den går bra...?

Gott folk.
Har haft en riktigt degig, men bra dag idag.
Har umgåtts med Rick, ätit sushi, ätit ben and jerrys, druckit kaffe och spelat volleyboll.
Med andra ord har jag ätit och gjort saker jag tycker om.
Så går det när man är tönten och är nykär, hmm...

Aja, jag har storhandlat och fixat så livet är ganska underbart.
I morgon börjar pedagogikkursen, så det ska bli riktigt kul. Efter det ska jag nog luncha med lite folk från klassen, typ Philip, Josefine och Lisa iaf. Det blir nog riktigt trevligt.

För övrigt har jag fått en ny korridorsgranne som också är 91.a riktigt nice. Petrus hette han, och var allmänt trevlig. Nu blir det mer ös i korridorren alltså.

Och ja, på fredag ska jag hänga med Theese och hennes kompisar ut i Stockholm. Det ska jag bli galet!


Varför ungar är jobbiga

Jag är hemma nu. Ja hemma är Västerås.
Resan var ganska påfrestande, det var  tre byten, och lång väntetid mellan.
I töreboda klev det på en asjobbig familj, med en mamma och tre asjobbiga ungar.
Ungarna sprang bokstavligt talat fram och tillbaka i vagnen och skrek, och lekte.
De yngsta barnen på kanske typ 3 och  5 sprang runt och gömde sig, och började glo och kladda på min väska. Inte okej! Absolut inte då jag inte klarar av stökiga klängig okända småbarn.
Efter att jag suckat högt ett antal gånger, och iaktagit mamman som OCKSÅ sprang runt och lekte med barnen (dvs. uppmuntrade barnen att springa omkring, med kladdiga godishänder), var det nog!

En unge med kladdiga händer och ansikte smög sig på mig och glodde, och efter tag kom "storebrodern" på kanske 9 bast och hämtade den lille.
Då laddade jag. Drog ut lurarna ur mina öron, tog fram bitchblicken och sa "Kan ni sluta och springa omkring, det är jävligt störande".
Storbrorn glodde sa något halvt kaxigt tillbaka och gick. Lite senare kom hela familjen förbi och glodde surt. Jag låtsades sova. Den yngste ungen närmade sig mig igen, och mamman tog bort honom.
Lite senare hörde jag mamman babbla något om att "bättre att springa omkring än att vara tråkig, bitter och sitta still".

Mogen mamma.
VERKLIGEN

Home is where the heart is

Hola.
Sitter nu här, i Värnamo alltså, i mitt ungdomsrum. Kan man kalla det så?
Levde i detta rummet under hela min gymnasietid. Här har jag varit arg, skrikit, gråtit, skrattat, lett och varit lycklig. Men just nu finns det inte mycket kvar av allt det där. Alla foton som jag hade här finns numera i min lägenhet i Västerås, alla viktiga prylar, ljus, papper osv. Nu är det liksom bara ett tomt tråkigt skal jag befinner mig i, av det jag formades till. Nu är det Västerås som gäller, nu är det Västerås som ska forma mig.

Och på tal om Värnamo vs Västerås, är vinnaren lätt Västerås. Så fort jag satte mig på tåget "hem" började jag sakna Västerås. Så fort tåget gled in i Värnamo fick jag ångest. Verkligen excistensiell ångest. Verkligen ångest och störande objekt/ting/personer på harrys dessutom.

Det enda jag saknar är mina vänner, och min familj såklart. Men utöver det - nej inget.
Det är som att min självkänsla åker ner på samma sätt som den jag hade på högstadiet/gymnasiet så fort jag satte min fot på Värnamos mark. För här kan man  aldrig förändras, aldrig få en ny titel eller stämpel. Här ska man fortsätta gå med krökt rygg, för att vara osäker.

Nä ush och fy. I morgon åker jag hem till Västerås. Ja Västerås är mitt hem, efter bara en månad. Och där är jag den jag är, och där slipper jag bry mig.


Tid för mig själv.

ja just precis tid för mig själv får jag sannerligen idag, ska snart iväg till stationen.
Kommer nämligen åka hem idag som sagt, och färdtiden är sammanlagt 6 timmar. GUD VAD ROLIGT.
På så vis är det i alla fall tur att jag åker tidigt nu på morgonen, och att att det är 2 stycken byten. Känner mig iofs inte speciellt pepp inför de där byterna, men va fan. Hur åt helvete skulle det kunna göra. Det löser sig.

Men ikväll, då jävla blir det harrys. Första gången jag verkligen längtar.


RSS 2.0