Bekännelser

Min storebror ringde precis.
Jag sminkade mig.
Skulle öpna eylinern.
Öppnade med munnen.
Gick inte så bra.
Gjorde lite ont i läppen.
Samtalet avslutades.
Eyliernen var inte öppen.
Så öppnade den med händerna istället.
Kollade mig i speglen.
Blod all over the face.
Mysigt


Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar

Jaha då var första kursen igång då, "Introduktion till Beteendevetenskap". Har semniarium på torsdag, och eximniationsuppgift som väntar mig nästa vecka. Det är helt sjukt på riktigt.
I morgon har jag iofs ingen föreläsning som jag bör gå på, men trotts det har jag massor av saker att fixa såsom passerkort, datakonto osv.
   Just nu chillar jag lite, har precis beställt kurlitteratur för 1000 riksdaler, ÅÅH VAD ROLIGT. Dessutom har jag bränt en okänd summa pengar på biljetter till sitting och mat. Dessutom blir det väll ännu mer grejer att bränna pengarna på i veckan. Elbafesten, bävertaco, och inträde till Kåren. Galet.

Dagen har i alla fall varit ganska kul, träffade lite folk som jag kom bra överrens med, och de flesta i gruppen är ju väldigt trevliga och öppna. Så det är nice.
Ikväll ska jag dessutom på välkommstfest, så just nu fixar jag mig lite inför det.

See ya.


Sammanfattning av dagen

Hej hej.
Kom precis hem, har nämligen varit iväg på upprop hela dagen idag och träffat min klass osv.
Orkar inte berätta och redogöra en massa över det just nu. Är helt mentalt slut i huvudet.
293838 grejer ska jag komma ihåg och lära mig, vilket knappt går då man glömt hälften.
   Klassen består av kanske 30 pers, mestadels bara av tjejer och de övriga 6 är killar. Men det verkar vara gott folk i alla fall. Har snackat med så många jag hunnit med, och de jag pratat med har varit trevliga och så.
   De flesta i min klass är härifrån eller bor i närheten, typ köping, stockholm, eller liknande. Så när man säger att man kommer från småland verkar alla tycka att det är skitspännande, och tror typ att man bor på världens ände. Trotts att jag tycker att alla pratar exakt likadant så kommer de alla från olika håll, så när de då frågar vart jag kommer ifrån säger de alltid "jaahaa men du ee från Småland, de hörs ju på din dialekt". Medans man själv tycker att alla prata typ norrländska.
   Jag måste ju även säga att det är ganska skönt att slippa och höra på småländskan 24/7. Visserligen är väll dialketen här uppe lite gnällig, men det har jag helt slutat att tänka på efter denna dagen. Så att ja, med tanke på att jag nästan tänker med "gnälldialekten", så skulle jag inte bli förvånad om jag låter något gnälligare när jag är tillbaka i Värnamo igen. Haha.

Aja, ikväll var det något jippo på gång men jag pallar inte att vara med på det pga mensvärk och allmän förvirring. Jag vet allvarligt talat inte vart vi skulle ses eller något, så att ja..
I morgon kör i alla fall festerna och de igång och håller på i 2 veckor framöver så då jävla kör vi in i kaklet.
Denna kvällen får istället bli min "chilldag", jag ska försöka leta efter litteratur, få fram mitt schema osv.

Men nu ska jag försöka få hjälp med att förstå hur man hittar schema osv. Great.
Hörs framöver


Nu så!

Nu så, har jag städat, duschat och fixat bilder på lägenheter. Så ni som tjata om det, får ta och kolla!
Är förövrigt otroligt törstig men vågar mig inte ut i köket endast iförd morgonrock, det känns lite väl kanske.
Har ju 2 liter mjölk kvar som går ut i morgon, så jag funderar på att ta mig några glas ikväll.

Men vad har då hänt sen sist?
Jo jag har städat, pratat i telefon, förberätt mig mentalt inför i morgon och så.
Har bokat tvättstugan på söndag med hjälp av min granne Arash.

Okej, jag tror jag smiter ut och tar mig lite mjölk. Hoppas bara på att det asiatiska paret inte är kvar i köket bara. HEHEHEH

en tjuvtitt



Idag har jag gått till Bombadiar (vilket tog 25 minuter), och till skolan (vilket tog 4 minuter).
Gick även en vända på stan, funderade på att köpa en klänning, men eftersom jag såg ut som white trash själv och som ett fetto i den (trotts att det var för stor) så skippade jag det.

Ska strax göra lite mat, efter det så ska jag lägga ut lite bilder på facebook. Tills dess får ni njuta av den otroligt tjusiga bilden.

T.R.Å.K.I.G.T

Jag har redan planerat morgondagen pga att jag är så jävla utråkad hela tiden.
Ska fönstershoppa som en jävel i morgon, och laga asgod mat. Det är ungefär det som får mig att bli pepp inför morgon.
Ser nästan framemot att vakna i morgon, och veta att "ahaa bara en seg dag kvar, och sen jävla börjar "livet" " , och framförallt att få äta den där tallriken gröt. Hur kul är det egentligen?

I morgon ska jag lägga ut bilder på "lägenheten" på facebook, men det dröjer väll förhoppningsvis ett tag in på eftermiddagen, får vi hoppas.

Vet att inläggen suger ganska hårt, men som sagt det händer typ ingenting såatte


yeah okey, ahaa okey, yeah

Hej hej.
Just nu segar jag, försöker skaffa mig motivationen till att sortera och fixa med min bokhylla osv. Men ska väll ta tag i det alldeles snart.
   Idag har jag cyklat en vända för att försäkra mig om att jag hittar till skolan, och samlingsplatsen inför måndag. Vilket inte var några som helst problem. Visst det var en bit till samlingsplatsen, men det är chill.
   Älskar förövrigt att staden är så "cykelanpassad" att trottaren har större plats för cyklister än för fotgängare. Det känns alltså som jag har kommit till rätt ställe. Helt klart.
   Annars har jag inte gjort så mycket, har gått lite på stan, handlat, fönstershoppat, hittat en asbra klädbutik, köpt strumpbyxor, och käkat lite.

   Har nu träffat en till av mina grannar, Emma hette hon och var astrevlig hon med. Hon pluggar sista året med beteendvetenskap så hon har berättat lite om vad jag ska förvänta mig och så. Sehr gut med andra ord.
Jag trivs verkligen superbra här, men nu när skolan inte börjat så är det väll lite väl drygt men men.

Nu ska jag städa lite!


rundtur i staden

Hej gott folk.
Kom nyligen hem, har nämligen varit med Linette hela dagen.
Nu vet jag det mesta jag behöver veta om staden faktiskt, som vart skolan ligger, vart jag ska vara på måndag, vart matbutikerna ligger, vart stationen ligger, vart jag kan jogga, och hur jag hittar hem. (Visste ju inte det innan...)
   Man kan alltså säga att jag har någorlunda koll på city nu i alla fall och I like alot, verkligen. Staden är fin och tillräckligt stor, och utbudet av butiker och allt är verkligen perfekt. Att trivas här lär inte bli några större problem.

   För övrigt så har jag träffat en av mina grannar, Arrash eller något i den stilen hette han. Han var jättetrevlig och berättade lite systemet i köket och så. Dock var min engelska lite knacklig i början, men det släppte efter ett tag. Så det känns skönt att ha träffat någon av grannarna (han är nämligen den enda som jag sett hitills), men jag lär förhoppningvis träffa några av de andra i morgon.

I morgon ska jag fixa det sista i lägenheten, städa och handla lite, sen får vi väll se om jag joggar eller om jag cyklar runt lite i stan.

Nu ska jag chilla biffen kolla på Tv och så, har nämligen jävulsk huvudvärk. Hade ju suttit fint att bli sjuk nu, VERKLIGEN.




2 dagen

Halli hallå.
Trivs som fan i lägenheten, men tristessen som råder just nu är ju inte lite påtaglig.
   Just nu håller jag på och letar efter något bra recept som jag kan laga idag och i morgon. Är så sjukt oinsperirad så att det knappt finns, men det löser väll sig.
Den obligatoriska koppen med kaffe har inte druckits idag heller, så jag känner att dagens matrutiner kommer vara någorlunda fucked up eftersom jag inte ätit frukost heller.

Aja, storhandling står på schemat och rundtur i staden. Let's do this!


I'm alive

Hejsan gott folk, nu kommer uppdateringen från min egna lilla lägenhet i Västerås.
Jag har varit här sedan klockan 1, och mamma Kjell och John lämnade mig ensam vid 5 snåret.
Känslan av att ha sitt eget går knappt att beskriva, jag känner mig så fri, både från ångest och krav.
Visst känner jag mig liiite ensam, men det är endå en sjukt skön känsla att få göra precis som man vill.
Alla sakerna är uppe nu, det enda jag egentligen behöver göra är att sätta upp mina LP skivor och att sortera böckerna i hyllan ordentligt.

   Huset som jag bor i är jätte fräsht, trotts att det är gammalt. Området är också bra, det ligger cirka 4 minuter från stan om man går. Det finns en park mitt i smeten, och snett förbi huset ligger det en skola med skrikande barn 24/7.

   Dock är jag ännu en pussy, då jag inte vågat mig på att våldgästa köket som jag delar med 5 st andra. Jag har sett en person på avstånd men annars så är det ganska tyst. Jag känner liksom att det är ganska fult om jag går och ringer på och presenterar mig. "HEEEJ JAG HETER FANNY OCH ÄR NYINFLYTTAD".  Det skulle kännas lite väl påtvingande. Socialiserande får bli i morgon istället.

   I morgon ska jag dessutom får sight-seen i staden av Linette, så det är alltid något att se fram emot.

Vi hörs i morgon gott folk!


Vi ses!

Så mina vänner, nu har dagen kommit. Detta är sista uppdateringen jag gör från mitt minimala rum här i Värnamo. Nästa gång jag skriver kommer jag befinna mig i mitt egna lilla rum i Västerås full med ångest och förväntanhet.
   Just nu vet jag inte vad jag ska känna, allt i min hjärna går på högvarv. Det är liksom först nu jag fattat att det händer på riktigt. Om 24 h befinner jag mig 4,5 h härifrån ensam.
   Det är dags att lämna tryggheten och börja om på nytt. Trotts att jag är sjukt nervös så vill jag verkligen det här. Jag längtar efter att få börja plugga, jag längtar efter att få träffa nya människor. Jag längtar efter att vara anonym, jag längtar efter att få känna mig dömd utifrån den jag är och inte efter det jag gjort eller var för 5 år sedan.

Vad gör vi? Nu köööör vi!

Jag kommer sakna er alla otroligt mycket, och i morgon ska jag försöka ringa så många av er nära som jag hinner.
Får jag tid över i morgon så ska jag även försöka skriva något fint, om somliga av er fina människor som står mig närmast. Någon gång ska det i alla fall komma upp något.

Nu säger jag inte "på återseende", för den frasen är bullshit i mina öron. Jag säger inte hejdå, för detta är inget avsked. Istället säger jag "Vi ses".
För de man vill se träffar man, och de man inte vill se, träffar man aldrig igen.

Så vi ses! (Inom iaf 4 månader)

Lilla London!

Det är helt sjukt, men i morgon flyttar jag cirkus 37 mil härifrån. På riktigt.
Dessutom börjar jag bli lite nervös, handsvetten och pirret i magen är påtagligt.
   För att underhålla mig idag, och för att fördriva tiden lyssnar jag på världens bästa låt "Lilla London", av sveriges bästa Anton, Anton Kristiansson.
   Just denna låten har "talat" till mig enda sedan första gången jag hörde den.
"Och jag vill inte verka obstinat, men jag älskar att hata denna fucking stad". Det har varit lite av min mening den senaste tiden.
Hursomhelst, byt ut Göteborg till Värnamo, och byt ut Nordstan till Flanaden, så blir det ännu mer realistiskt.
Tänk er sedan mig i en musikvideo där jag går runt i hipphoppkläder och röker hasch så kanske det känns ännu mer realistiskt?
Eller vi ska nog skippa det där med hasch, men hursomhelst här är världens bästa låt. "Som format mig" den senaste tiden.

LIIILLLA LIILLLALAL LILLAA LONDON!


band of horses



Ikväll spelar Band of Horses i Malmö, eller ja just nu. Denna gruppen får mig att tänka på så mycket. 
Som Way out West 09 då jag såg dem första gången.
Det får mig även att tänka på en viss person, och en viss period i livet.  Tider jag aldrig kommer glömma.
Men nu är ju det över tack och lov! Men det kommer aldrig få mig att sluta älska dem, musiken är genialisk.

Lyssna och njut

ja hej

Har fikat och sagt adjö till baby Mujo idag. (Dvs Dajla)
Det var egentligen inte speciellt sorgligt, det var mest flummigt, då vi satt och asgarvade åt "vem fan är påpin" och åt snygga människors blickar.
Jag vet liksom att vi inte kommer tappa kontakten, och eftersom jag vet att vi kommer ses på höstlovet så känns allt jättebra.

Annars så har jag packat ner i prinicip allt i kartonger och väskor som bör packas ner till Västerås. Så livet känns helt okej. Ska bara lägga ner lite kläder i morgon med, och bära ut dem. Sen så jävla i mig är jag redo!

Two days left...





Kickass kängor

Jag har nya kickass kängor. Bokstavligt talat, så skulle jag kunna sparka på ett flertal stjärtar med dessa underbaringar.
   Det duggregnar och jag klampar fram i mina kickass kängor mot tandläkaren. Jag bestämmer mig för att vara ashäftig och ta en genväg över gräsplätten.
   Jag snubblar. Nej jag snubblar inte. Jag faller handlöst rakt fram på gräset och fläckar ner mina strumpbyxor.
   Jag går in på tandläkarmottagningen och är asförbannad, och hoppas på att jag aldrig kommer ramla mer idag. Jag går med mina kickass kängor och ser pissed ut, jag låtsas att jag är en torped påväg att avrätta någon längst bort i korridoren. Jag tänker för mig själv "akta nu flrihelvete Fanny så att du inte halkar och skämmer ut dig".
   Jag går med mina kickass kängor, fastnar ännu en gång med skosnörerna i varandra, och precis vid receptionen snubblar jag till.
   Med knappt någon stolthet svär jag för mig själv och går till min tandläkare och väser "USH vad jag hatar dem här kängorna".



Och så går en dag från vårt liv, för att aldrig mer komma åter

Gjort är gjort och kommer aldrig tillbaka.
Det går aldrig att förändra, det går aldrig att göra ogjort.
Nu är det som det är. Nu blev det som det blev.

Idag är det en ny dag, en ny början, med förklaringar.
Sakerna går aldrig att förändra, sakerna kan aldrig tas tillbaka eller göras ogjorda.
Men nästa dag är en en ny dag, för att göra saker bra, eller dåliga.

Och så går en dag från vårt liv för att aldrig mer komma åter...


Bitch pleaaase!

Idag har jag och min moder shoppat loss på ö & b för cirka 700 kr. Sjukt onekligen, men ack så behövligt.
Allt från tvättkorg, dörrmatta, till toaborste och nagelremover.

Annars har det inte hänt så mycket idag, har köpt mobiltbredband och nya kängor inför hösten/vintern.
Eller jo förästen, det var en tant som bitchade mamma och hennes man när vi var på coop.
Anledningen till detta var för att vi diskuterade negativa saker om prins Daniel, och påpekade att en gothare vid andra sidan visade halva röven. (Sjukt vidrigt) 

Tanten vände sig om gav oss bitchblicken tills hon slutligen sa "Ursäkta men är det överhuvudtaget något som ni inte tycker är dåligt".
Min mammas man är ju inte den som är den, så han påbörjade en diskussion där vid kassan, och det bitchades från höger till vänster.
Själv pallade jag inte trycket, situationen eller pinsamheten, så jag gick därifrån...


Yo

Ey yo!
Just nu befinner jag mig hos min mamma i Halmstad och lever livet, och det känns riktigt gött alvarligt talat (även om det nu råkar vara så att det pissregnar).
   Dagen idag började i alla fall med att jag klev upp vid halv åtta för att sedan bli hämtad av Kesak vid halv nio. Destinationen var Kärda. Ännu mer specifikt Kärdafestivalen.
Det roliga är ju att kärdafestivalen inte är någon riktigt festival, utan de är mest ett stort evangemang av den kyrkliga bygden Kärda som samordnar diverse aktiviteter i två dagar. Nu är det ju så att jag är ateist, och inte har något kyrkligt i mig för 5 öre. Men när det är volleyboll inblandat så säger jag inte nej, så när de var volleyboll tunering i Kärda
 hängde jag på.
   Nu var det ju så att lagets insats inte räckte till, men jag Mickis, Emma och J.K hade sjukt kul endå. Riktigt riktigt JÄVLA kul. AMEN.

Resten av dagen har spenderats med J.K, då vi har lagat mat och snackat om allt fult vi gjort tillsammans. Sen var det ju även dags att säga hejdå till kvinnan tråkigt nog. Men, trotts att jag nog kommer sakna dig mest av alla i hela världen, så kommer jag att överleva.

Nu ska jag dock chilla biffen med moder, för i morgon ska vi storhandla diverse saker till mitt blivande hem. Spännande!

Tristess

Det har nu gått några timmar, och jag är så sjukt utråkad.
Jag är inne på min andra maskin med tvätt, och jag har fyra omgångar med tvätt kvar... Det är alltså inte ens säkert att jag kommer hinna att tvätta allt som behöver tvättas idag. Kul.

Utöver det har även lagat mat (som blev supergod), och diskat.
Men jag är endå utråkad.
Jag överväger tillochmed att bädda sängen och fixa på mitt rum, bara för att jag är utråkad. Det är inte okej.

Tänk då när jag flyttar...kommer jag dammsuga hela dagarna då eller?



-

Ursäkta för mitt förgående miserabla inlägg.
Men det skiter vi i just nu, och lämnar bakom oss.

Igår träffade jag Sofie i några timmar då hon var i Värnamo. Hon är verkligen en sådann vän man inte behöver träffa dagligen. Även fast man inte träffats på månader så är allt som vanligt, och man behöver bara ha lite "check ups" för att allt ska flyta på som vanligt.

Senare på kvällen cyklade jag iväg till irams lägenhet och umgicks lite med Lina och henne. Dock skulle ju risbullen iväg och färga håret och greja, så jag och Lina stannade ensamma kvar i lägenheten och hade "djupa" samtal om framtiden.
Fett nice.

Idag ska jag tvätta kläder, och rensa lite i garderoben. Inte så att jag ser fram emot det...men men, Kesak kommer ju senare. Så det behöver ju inte se allt förjävligt ut då.


All I ever wanted was my story to be told

Det var det här jag fruktade.
Att allt det här underbara skulle försvinna.
Sommaren har varit perfekt, jag kan tillochmed säga att jag älskar mitt liv. För allt har varit så fantastisk, kul, underbart och härligt. Flytit på, bekymmersfritt.
Men jag har varit så rädd för att uppskatta det, för jag har varit så jävla rädd att allt bra ska försvinna från mig. Rasa, falla sönder, försvinna och bli svårt.

Det var det här jag fruktade.
Det känns som allt ska rasa.
En fucking vecka kvar, och allt håller på och rasa.

Ta mig till Västerås nu. En en, en, en, en, en fucking kvar!
Men såklart, såklart ska det jobbiga komma upp och slita i mig sistan veckan.

Helvete!

Packapackapackapacka

Hej gott folk.
Jag önskar att jag hade något extraordionärt att berätta för er, men jag har ju inte det.
Det jag har sysslat med sen igår kväll är att packa, packa, packa lite till, och slutligen packa lite mer.
Även fast jag troligen har världens minsta rum, (dvs ett rum med en omkrets lika stor som en handikappstoalett) så verkar mängden av prylar aldrig ta slut.

Det jobbigaste av allt är inte att plocka ner alla grejer. Det jobbigaste av allt är att sortera alla sakerna rätt och att slänga alla onödiga saker. Jag menar att sortera varje liten penna och kolla om de funkar eller ej, till att lägga alla tusen enkronor på ett "säkert" ställe. Nej jag orkar inte det!

Men nu ska jag ta en paus från packande, då jag måste duscha och handla lite mat.
I eftermiddag kommer Sofie en vända så vi får se hur mycket jag hinner packa innan dess.

Tills dess hörs vi gott folk.


packning

Försöker hitta styrkan till att påbörja flyttstädning och packning.
Har i alla fall vikt flyttkartongerna nu så det är väll på gång nu...
ska börja med böckerna och skivorna, såatte.... ja

hejdå

Boredom

Sov förjävla dåligt inatt, somnade framför tv.n runt klockan 9 pga tristess. Runt klockan 11 vaknade jag sedan upp av att det var bäcksvart i rummet, och tänkte aaha klockan måste vara runt 3-4 , fan vad nice. Så var ju tyvärr inte fallet...fallet var ju även så att jag var klarvaken.
   Det slutade med att jag inte somnade om igen förens klockan 1, jag försökte tråka ut mig igen så att jag skulle somna, men det funkade ju inte. Jag provade allt från att läsa tråkiga bloggar, spela "fast cars" på mobilen, bläddra i veckorevyn, och läsa hemska repotage på aftonbladet hemsida. Men inget var sådär välbehövligt sövande som jag hoppats på.

Jaja, vaknade sedan runt halv nio i morse, klev upp chillade, åt rostade mackor. (Jävligt gott)
Sen har jag även löpt en runda för att komma igång lite i kroppen, men även för att förbättra kondisen.
Säg såhär...jag bör nog hålla igång med löpandet om jag ska leva som jag gör, kondisen var ju inte direkt på topp... Hursomhelst måste man ju börja någonstans, så jag började idag. Möjligen får jag ta och springa i morgon med, för sen bör jag nog packa ner alla mina kläder inför flytten.

Nu ska jag dock duscha, och fixa mig iordning lite. Sen mina vänner ska jag köpa en falukorv på willys. Great!


Where were u in 92?



Min favoritlåt just nu.
Har aldrig riktigt lyssnat in på M.I.A, men efter hennes konsert på Way out West kände jag mig illa tvungen att göra det.
Bra val av mig i alla fall. Hon är grym!

En sorgens vecka...

Godmorgon eller god förmiddag kanske man ska säga.
Kom i säng ganska sent igår kväll, så jag ställde klockan på ringning imorse för att inte vända på dygnet helt och hållet.
   I vilket fall så är jag i alla fall vaken nu, och njuter av "ensamheten". Pappa och hans fru jobbar, och mina "syskon" är hos sin pappa denna veckan, så här sitter jag alltså ensam. Det är ju kanske bara bra att vänja sig vi det nu, nu när det bara är 1 vecka och två dagar kvar till ensamheten...H3h3h3h.

När vi sedan nuddar vid ämnet som gäller min flytt osv, så kommer denna veckan bli ganska jobbig. Jag ska nämligen säga hejdå till många av mina vänner nästan varje dag denna veckan. Det är helt sjukt egentligen att man ska ses en "sista gång" på ett bra tag, för att sedan inte ses förens i jul. Det är helt sjukt egentligen, att alla de där enkla och självklara sakerna som man alltid kan göra spontant bara försvinner från en, närmare bestämt 37 mil i från en.

Idag är det Nickolina som jag kommer säga hejdå till, och det känns verkligen. Jag börjar helt seriöst nästan att gråta när jag tänker på det i detta nu. Ush och fy. Tårarna får vi spara vi tills senare.

Nu ska jag rota runt i kylskåpet efter mat.

PUSS

Att bli dumförklarad

Idag har jag varit duktig minsann.
Har varit nere på stan och fixat saker på banken, som kontouppgifter med csn, och fått hjälp med att skicka pengarna till en snubbe. CHECK CHECK! Känslan av att kunna stryka dessa ångestladdade saker gör mig otroligt lugn. Det sista jag ska fixa idag är att ringa till mitt hyresbolaget, och sen behöver jag inte lyfta på röven förens den 23. Gott!

För att dock tilläga något, så var jag även på expert idag och skulle kolla lite med mobiltbredband och grejja, och precis som jag trodde så blev jag nästintill dumförklarad. Han som skulle hjälpa mig fattade inte mina formuleringar, och förstod inte hur läget var. Istället börjar han babbla om urkundsförsfalskning trotts att jag fattade det han precis sagt.
Senaste gången jag blev "dumförklarad" var då jag ringde till ett ställe i Västerås, då fattade de ju inte vad jag sa pga att jag pratar småländska, så det är ifos förstårligt. Men i detta fallet, i min egna stad så förstår de inte vad jag säger. Vad kan detta nu bero på? Jo, jag är hes som aldrig förr, och låter med andra ord som en sönderknarkad tonårskille i målbrottet.
Så egentligen är det väll helt okej att jag och expediten missförstod varandra?




hej dajla...

Jaha Dajla. Jag tillägnar detta blogginlägget till dig eftersom du är den enda som vill läsa.
Just nu sitter jag här med fett hår, och påsar under ögonen, och väntar på att tiden ska gå.
Ska snart ner till staden och fiffla med saker, ska bland annat försöka reda ut diverse problem med swedbank och sen ska jag svänga förbi expert. De är med andra ord ungefär fyra stycken viktiga "samtal/möten" som ska fixas innan flytten. Flytten som sker om en vecka och tre dagar. Åh my jesus!


Way out fucking west!

Det finns inga jävla ord för hur underbart Way out west var.
Jag har varit så jävla lycklig, njutit och lyssnat på jävligt bra musik.
Haft super kul med mina vänner.



http://nyheter24.se/noje/article156167.ece/ALTERNATES/img514x344/


Toppen på allt var dock att jag ramlade in i världens bästa Frej Larsson på bussen. Vem var det som nästan avled den kvällen? Jo jag.


WAY OUT WEST!

Okej det rör sig om cirkus två, tre timmar och sen beger jag mig mot Göteborg för Way out West.
Det känndes som jag packade i flera timmar igår, men som att jag endå missat att ta med något.
Hursomhelst är nu väskan proppfull, och ärligt talat så får det fanimig vara nog! Jag får väll ta med mig för mycket då helt enkelt. Det sista som ska ner i väskan är ett par schampo flaskor, så det borde få plats!

Det som dock är jobbigt är det här med vädret. Alla vädersajter säger olika, och alla dagar ser helt olika ut. JAG ORKAR INTE. Men äh det får va, fölr ikväll ska jag se Teddybears!!

Vi hörs på söndag gott folk.

En bild.



En bild säger mer än 1000 ord.
I morgon tar jag och Camilla tåget till Götet, och träffar Viggovich och Ewelina och sen jävla!

Nu ska jag packa!

Men!

Kan man syster vakna någon jävla gång?!

Ångest

Sitter för tillfället vid dartorn, halvbläddrar i Elle och har ångest.
Alla dessa modeller och fashionistas kan för det första sätta på sig i stort sett vad som helst och se så jävla snygga ut, men de verkar även ha världens fetaste garderob.
Då kan de mitcha och matcha precis som de vill, och följa alla världens dresscoder som finns; och just därför får jag ångest.
Just för att min garderob uppenbarligen inte vill följa alla världens dresscoder.

Hursomhelst är det alltså jag som funderar på vad jag ska ha på mig i Göteborg, när det regnar, är solsken, är monligt, och då jag har världens fulaste regnjacka (helt seriöst 80-talet ringde nyss...) Vad i helvet ska man gå runt i när man inte får använda sig av paraply heller?!!! Dö eller?

Ångesten infinner sig även i det fallet då jag insett att jag bränt 3000 jävla kronor på en månad. PÅ VAD?
Tell me? Jo 1000 spänn på underkläder, och visserligen drygt 1500 minst till min WoW biljett. Men sen då? Jo I'll tell ja - diverse jävla skitgrejer: mat, åhå sötsaker, kaffe, strumpbyxor, impulsköp. FAN MED!

Okej jag har 3000 spänn kvar, jag ska inte ens slösa mycket den här helgen, och lönen kommer nästa vecka. Men endå. Hur fan tänker jag när jag slösar som en idiot, tell me?

OCH tell me vad jag ska ha på mig på torsdag????!!! JA gör det, för jag kommer stå i timmar och fundera över det. Mhmm kängor, gummistövlar, eller converse, hela eller söndriga converse? 80-talsjackan?
Berätta det för mig så jag kan komma iväg någon jävla gång!

I morgon ska jag lyckligtvis träffa min älskade mamma (som jag inte träffat på ungefär 3-4 veckor nu?), och min storebror. DET är iaf något jag verkligen ser framemot. Så misstro inte gott folk, jag älskar denna sommarn, men jag ogillar starkt helgens dresscoder. :D

PUSS

Hallucinationer?

1.Just nu:
Tittar jag snabbt till vänster ser det ut som det ligger ett rådjursben i grov-entrén.
(Det är en beiche jacka som skrynklat ihop sig på golvet)

2.Igår: Gick in i trädgården, tycker mig se silluetten av en unge hållandes en minigolf-klubba, som springer och gömmer sig bakom husknuten.
(Det var Marias paraply som blåse omkring)

3. För ungefär två månader sen:
Jag och Dajla cyklar på en landsväg, och jag ser en björn. Paniken infinner sig och både jag och Dajlar cyklar i panik.
(Det var en pricktavla i form av en björn)


HEEEEEEJ MITT SOMMARLOV. NU ÄR JAG HÄRRRRR!

Nu har jag äntligen fått lite sommarlov, då jag faktiskt har jobbat i stort sätt varje vecka under hela sommaren.
Men det "sommarlovs-vädret" som infinner sig just nu är väll kanske inte det bästa, men who cares! Jag längtar faktiskt lite till hösten heheh....och med tanke på hur många jävla modetidningar som jag hunnit bläddra igenom gällande höstens mode så borde jag ha stenkoll på vad som gäller i höst. Eller?

Hursomhelst, idag ska jag luncha med Maria och sen ska jag införskaffa strumpbyxor, tights, sockor osv.
Förövrigt drar jag runt i huset, diskar lite på måfå, tvättar lite på måfå och går i blazer och tights. Livet kan inte bli så mycket bättre?

Peppar till WoW!

Har varit hos camilla ett bra jävla tag idag, skrivit ut biljetter till Way out West, bokat och skrivit ut tågbiljetter.
Vi har peppat sönder varandra, och jag är mer laddad än någonsin.
Tills dess bjuder jag på ett nyfunnen favorit som vi förhoppningsvis ska se på någon klubb. "Den svenska björnstammen". Det är alltså den här låten jag peppar sönder med.
Samt denhär spellistan: WAY OUT WEST 2010





Man blir som man umgås

Fick idag upp ögonen för en riktigt jävla snygg människa. Tom Sturridge.
Han var med i filmen "The boat that rocked" som jag såg idag med Viggovich och Dajla , och där var han ju inte lite ioögonfallande så att säga.


http://images2.fanpop.com/images/photos/2900000/Tom-Robert-Pattinson-tom-sturridge-2959153-379-399.jpg

På bilden ser ni Tom till vänster och twilightsnubben Pattison till höger. Bara det faktumet att två av världens snyggaste män är bästa kompisar är helt jävla sinnessjukt.
Man blir som man umgås. UPPENBARLIGEN JA!

(Borde jag vara störd, eller underbar då?)


Störda dagar

Igår var den galet, stört, underbart, lyckligt, härligt, och bra!
Avskedsfest för mig stod på schemat, och jag kan ärligt talat säga att jag knappast varit med om roligare, galnare och rolig sammankommst.
Vi åt frukost vid klockan tre mitt i natten, vi sprang mitt i natten, vi hade allsång till "watcha say" och "Halo", vi skrattade levde, och fulade oss.

Det var precis såhär jag vill minnas oss, mina vänner. Det var såhär jag vill kunna tänka tillbaka på skratta och le över. Över oss i Värnamo. Jag älskar er mina vänner och jag kommer verkligen saknar allihopa som var hos mig den kvällen.

Än flyttar jag inte, men jag vill endå ha ett avslut på allting. Och det fick jag.
TACK. Nu kan jag flytta utan att känna skuld.

<3


Grattis Kai!

Just det ja.
Idag fyller min syster 14 år.
Du börjar bli stor nu Kai, eller inte heheh...
Hursomhelst är i alla fall jag glad att jag inte är 14 år och naiv längre. Men det spelar ju ingen roll för henne.
Jag vill bara bli 20 och leva livet. (:

Folk som ger mig saker är bra

Min moster är bra, för jag ska få en säng och en tv av henne. Sehr gut, sehr gut.
När sedan min storebror skänker mig en tv-bänk och en dvd-spelare så är livet komplett typ.
Men hur ofta tittar jag på film då? Säg det.

Nu ska här städas och det ska tuggas laktristuggumin som jag fått av Kesak.
Och en parantes i detta sammanhanget är hur denna Kesak tänkte när hon gav mig 6 stycken laktrisktuggumin att tugga samtidigt "så slipper vi borsta tänderna". (För ja att tugga laktrisktuggumin är ju som att borsta tänderna?)

Och den sista parantes innefattar den retoriskafrågan : Hur kommer det sig att alla verkar ge mig saker just nu?

Watchaaaaaa saaaaay?

Jag säger i alla fall att Jason Derulo, har fått konkurrens. OJA.
Just nu lyssnar jag på Bombay Bicycle Club och njuter av denna låten.


Tandkrämsdilemmat är på isen, igen

Familjen är på äventyr på Gotland och jag är hemma såklart.
Undra vad de råkade ta med sig då? SJÄLVKLART. Fast jag sagt till att det ska införskaffas en extra.
- Ah just precis; tandkrämen.

Hmm ska sätta mig på cyklen, köpa mjölk, ost och tandkräm.
En tandkräm att ta med sig till V-ås förihelvete.


Det känns som jag hör hemma i?

Idag gick jag hem från Nicko. Ja jag gick. Annars brukar jag ju cykla, men idag så gick jag alltså.
Hursomhelst, jag kollade runt i mitt kära gamla kvarter där jag bott sen jag föddes, och reflekterade över allt som just detta lilla kvarter gett mig. Tills jag var iaf 11 var skolan, lekplatsen, pulkabacken, snabbköpet, och de lummiga trädgårdarna hela mitt liv.
Om tre veckor är Västerås mitt liv. (Eller om en vecka och 1 dag för att vara exakt)
Det är sjukt.

Ja jag fattar det inte.


Tröttheten är närvarande

Jag är så fruktansvärt trött. Började jobbade klockan 6 i morse och lämnade jobbet vid 16.25 då jag och några andra jobbade över för att hinna klart med körningen.
Tröttheten har alltså varit med mig hela dagen, eftersom jag inte sovit ordentligt i helgen pga av vissa anledningar. Hahah. Men det har funkat endå. Jag lever ju, och det är det viktigaste.
I morgon får jag som tur är sovmorgon till klockan 7 heheh, och en timme mer sömn brukar vara behövligt. Sen slipper jag ju garanterat att jobba över i morgon sååå ja. Jag är inte bitter.

Men nu är planen att jag ska luta mig tillbaka och gå och lägga mig. (Jag vet att klockan inte är mycket, men man måste ju orka att leva ibland)


Jag luktar brasa idag

Jag stinker grillad korv. Eller egentligen kan jag inte lukta grillad korv, utan snarare så luktar jag brasa.
Hursomhelst stinker alla mina kläder brasa, mitt hår är i en enda röra, påsarna under ögonen är påtagliga och tröttheten likaså. Felix höll nämligen mig och Kesak vakna med sitt random pladder långt in på små timmarna såatte...ja.

Nu vaknas det snart mat, jag är sjukt hungrig och trött på samma gång. Tyvärr ska jag strax iväg som funktionär på bilbingot så än på ett tag blir det inget sovande. Men jag får väll slagga runt åtta halv nio ikväll om jag ska orka morgondagen...

Hursomhelst hade jag sjukt trevligt igår. Ni är bäst!
Tack för världens bästa kväll!

Frid.


RSS 2.0